Lehetséges, hogy péntekig lefogyjak pár centit vagy kár a gőzért?
Figyelt kérdés
Pénteken elutazom Bécsbe, és kabátom, amiben akarok menni és egy picit feszül, főleg ha ülök, szorít, kicsit kényelmetlen. 2 kilót híztam mióta vettem, akkor pont jó volt. Lehetséges, hogy péntekig lemenjen valamennyi ha diétázom? Nem akarnám, hogy egész kirándulás alatt zavarjon, hogy szorít a kabátom, de most 2 kilóért nem fogok újat venni.
Van valami tippetek?
2012. dec. 9. 18:54
1/3 anonim válasza:
5 nap alatt nem fogsz annyit leadni, hogy centiben látszódjon. szemléltetésül, én 2 hét kemény diéta és heti 5 edzés mellett fogytam jó esetben 1 centit mindenhonnan. amit megtehetsz: erre a pár napra minimalizálod a CH-t, mondjuk csak könnyű husit és sok zöldséget, gyümölcsöt eszel, így lemehet az állandó puffadás a hasadról. azért mondom, hogy állandó, mert én úgy vettem észre, a gabona és tejtermék mindenkit felfúj valamennyire, de nem vesszük észre, amíg nem tesszük le egy időre, mert már megszoktuk :)
2/3 anonim válasza:
Attól is függ, milyen típus vagy, mennyire gyorsan tudsz leadni. Nekem pl már egy hét alatt is látható a változás:D Ritka gyorsan izmosodok lány létemre, de nem bánom, jobban néz ki mint a zsír :DD Annyit tudok mondani mint az első hogy kicsit fogd vissza a szénhidrátot szerintem, egyél sok natúr húst, zöldséget, tojást esetleg, ilyesmiket.. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, addig nulla szénhidrát, ma csak gyümölcsöt, csirkemellet és céklát ettem.
2012. dec. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!