Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tundátok segíteni, hogy...

Tundátok segíteni, hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nem vagyok kibékülve magammal.162 cm és 55 kg vagyok.Nem tetszem így magamnak,és szeretnék fogyni,úgy 48 kg-ra.Tudnátok segíteni?Mit tegyek?Akárhányszor próbálok fogyókúrába kezdeni nem megy túlzottan.Ráadásul suli idő alatt nem is nagyon lehetséges(menza)Vmi jó fogyókúrát tudnátok ajánlani?És a sportot sem tudom hogy oldjam meg.Ha minden nap elmennék futni egy fél órát mondjuk,az segítene?Vagy mit csináljak?Segítsetek!
2012. nov. 3. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, segítene a futás, sőt...de nem kell 48 kg-osnak lenned...inkább legyél 55-60 kg, de legyen meg a megfelelő izom- és csonttömeged egy alacsonyabb testzsírszázalékkal, ezerszer jobban fogsz kinézni, mint 48 kg-osan és véznán...
2012. nov. 3. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked pszichológus tud segíteni.
2012. nov. 3. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A magasságodhoz 52 kg lenne az ideális testsúly. Ha 50-g lemész, az is bőven elég. Nem kell 48-ig lemenned. A futás az jó, csak legyen elég kitartásod....
2012. nov. 3. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
"A magasságodhoz 52 kg lenne az ideális testsúly" meg a jó nyavalyát... csont- és izomtömeg és testzsírszázalék!!!!!!! a test összetétele számít...ha 48 meg 52 kg-os és halálra éhezteti magát ehhez, akkor csak a testzsírszázaléka fog nőni és 40 évesen csontritkulással fogják kezelni
2012. nov. 3. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell halálra éheztetnie magát, senki sem beszélt koplalásról. És csak azt írtam le, hogy papírforma szerint mennyi a magasságához az ideális testsúly. De ezt pontosan nem lehet meghatározni, hiszen minden embernek más a csontszerkezete is. Meg sok mástól is függ.Én sem támogatom az éhezést, hiszen azzal csak tönkrevágja a szervezetét fiatal létére. De hát ő akar fogyni.... SPORT, SPORT, SPORT! Anélkül neki se állj!
2012. nov. 3. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szilvia, még papírforma szerint sem 52 kg az ideális testtömege, honnan vesztek ilyen ökörségeket....eleve ideális testtömeget csak egyénre szabottan lehet számolni, de ehhez a magassághoz az átlagos egészséges tartomány egy felnőtt nő esetében 50 és 64 közt van (papírforma szerint) - de mivel ez esetben nem kalkuláltunk a valós összetételével a testének, ezért ez kb szart sem ér.

El kell battyogni és meg kell nézetni a testzsírszázalékot, csont és izomtömeget és ha már ott van lehet csináltatni a többi szűrővizsgálatot is (szív- és érrendszer állapota pl)

2012. nov. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!