Mi történik velem/bennem, ha ezt sokáig így folytatom?
Először is mindenféle mesterséges, fehér cukros, és -lisztes, telített zsírsavas ételtől próbálok megszabadulni, ez részben sikerült is, szóval még nincs vége. Sajnos. :(
Naponta akár 6szor is étkezem, kisebb adagokban, de összességében 550 kcal-nál többet nem viszek be.
Hetente 2-3szor sportolok, minden nap tornázom.
Néha megesik hogy túl sokat eszem, olyankor jönnek a hashajtó teák, a szilva, ezután pedig szeretek pár napos "böjtöt" csinálni, hogy csak folyadék, vagy csak gyümölcs/zöldség. :(
Jól csinálom? Soha többé nem akarok zabálni!
Ja, és még egy dolog, hogy nem éhezem, mert pici a gyomrom, így a napi 500 kcal is megfelel! Csak néha túleszem magam, és ez undorító.:(
:( Huh, hát köszönöm a sok ... aggódást... az igazság az, hogy még suliidőben sokkal kevesebbet ettem, de egyszer sem ájultam el, mert ha éreztem hogy mindjárt az lesz, akkor gyorsan ettem valamit vagy szőlőcukor. Csak annyi bajom volt hogy hideg volt a kezem, a szám pedig folyton száraz volt (bár lehet hogy ez nem függ össze). Aztán - a jó nagy fogyás után mások unszolására visszahíztam 42-re, de egyre rondábbnak láttam magam, ezért szeretnék megint fogyni, de nem nagyon sikerül, túl kevés az akarat erőm, így nyáron. :( Nem hiszem hogy anorexiás lennék, bennük rengetek akaraterő és fegyelem van, én meg nulla vagyok. Mert igazából nagyon is élvezem az ételeket! És ma is felborult minden, telenasiztam magam tűzijáték után. És föl is vagyok puffadva! :S
Tablettákat nem használok, hanem természetes hashajtókat (ahogy írtam), nekem az is beválik.
Az mellett egyébként hogy megpróbálok keveset enni, odafigyelek hogy amit eszem egészséges és fehérjedús legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!