Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak 7 dkg-t fogytam?...

Miért csak 7 dkg-t fogytam? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja fogyózom, de csak a múlt héten mértem magam először. 1 héttel később, ma megint megmértem magam, és csak 7 dkg-t fogytam :(

Nem tudom, mi lehet a hiba. Minden reggelire 1 dl tejet 50 g zabpehellyel megcsinálok + 1 barack és 2 szilva, aztán tízóraira gyümölcsöt eszek, tízóraira eszek 1 paradicsomot, 1 paprikát, 1 kefírt, 3 szelet csirkemellsonkát és 3 dexit.

Uzsonna általában gyümölcs vagy ugyan az, mint az ebéd csak kefír nélkül, és vacsi pedig szintén az, mint az ebéd, csak kevesebb dexivel. Általában ezt eszem egy nap.

Heti 6x 1 óra 15 perc szobabicikli és eliptrikus tréner + súlyzó + felülés.

Lehet, hogy így is sokat eszek? Kiszámoltam 2-3 nap egymás után, hogy hány kalóriát fogyasztok, és 1100-1200 között van. Nem zsíros, nem cukros, semmi ilyesmit nem eszek. És a mellékhelyiséget sem tudom látogatni minden nap. Plusz minden nap iszok 3 liter mentes ásványvizet. Infraszaunába is járok.

Túl sokat eszek? Vagy változtassak valamit? Valamiből kevesebbet egyek? Mit tanácsoltok? Mert nyílván hiba van az étrendemben, ha nem tudok fogyni normális sebességgel.

19/L 93 kg 166 cm

2009. aug. 18. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én nem látom a fehérjét, helyette a sok gyümölcsöt, ami fruktózt, azaz gyümölcscukrot tartalmaz.

reggelire zabpehely

tízórai, ebéd, uzsonna: 50-100gr csirkemell (és nem sonka, mert annak csak a 60%-a csire származék) zöldségekkel és egy kis rízs

vacsora: 50-100gr csirkemell és zöldségek, sovány túró, egy kis dió és mogyoró

2009. aug. 19. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazán nem megbántásként írom,de valóban az van amit te is írsz.Hogy sokat eszel.Sok kalóriát eszel még mindig,és jól érzed,hogy emiatt nem fogysz.Valószínűleg sokkal kevesebbet hamizol mint a fogyókúra előtt,de láthatod,hogy még ez is bőven elég a szervezetednek.Ha fogyni szeretnél,akkor a jelenlegi kalória beviteledet még jobban le kéne csökkentened.Tudom én magamról,hogy még olvasni is borzasztó,hogy egyek még kevesebbet,de ha tényleg fogyni szeretnél akkor bizony diétázni kell.Sok kitartást neked is.
2009. aug. 19. 04:17
 3/3 anonim ***** válasza:
nem kell lecsökkentened, ugyanis gondolom nem szeretéd, hogy leálljon az anyagcseréd, vagy, hogy hiánybetegségeid legyenek. próbálj meg egy picivel még többet sportolni, és igyál rengeteg vizet, vagy lúgosító teákat. ha úgy sem megy a fogyás, érdemes felkeresni egy orvost, hogy nem szervi okai vannak- e a kóros elhízásnak. ja, és nem 7 dkg-ot, hanem inkább 70-et fogyhattál, mert 100 dkg 1 kg.
2009. aug. 19. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!