Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel menyit lehetne fogyni?

Asddsa90 kérdése:

Ezzel menyit lehetne fogyni?

Figyelt kérdés

15p bemelegítés. (egyre gyorsuló helyben futás, térd és láb emelés ugrálás) utána 1kilós súlyzóval 50 (mindegyik karon) 2kilós súlyzóval 20(mindegyik karon utána 100felülés és 100törzsemelés

szerintetek hatékony ez a torna?és ezzel hány kcal-t égetek?

(az olyan megjegyzésektől h milyen hülyeség ez és h milyen kicsi súlyzokat emelek azok kiméljenek)

2012. dec. 1. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:

50 mi a tököm?:DDD

barkóba?

amúgy meg persze,hogy nem hülyeség,de nem is hatékony.

ha otthon akarsz erősíteni,akkor arra nemtől függetlenül a fegyencedzés való.

utána meg mehet fél óra ugrókötél.

viszont örömmel látom,ha a törzsed mindkét oldalát edzed,uh a logika legalább ott érvényesül.

2012. dec. 1. 20:49
 2/8 30BananasADay ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy a jó öreg cardiot semmi sem körözi le.Napi 20-25 perc futás csodát tesz és élmény is mikor észreveszed hogy sokkal jobb időket futsz idővel.A bicikli is nagyon jó dolog viszont időigényesebb mert ott azért érdemes legalább 30 percet eltölteni mivel nem annyira intenzív. :)

Az edzésterved nem rossz, de egyszerűen nem elég intenzív (szerintem) plusz jobb az ha a szabadban tevékenykedsz ha megteheted (tudom jön a tél).

2012. dec. 1. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek (Emberrel).

És enni is jól kéne, mert a test, izomzat edzése, kalória égetés még nem egyenlő a fogyással. Meghaltam volna már ha ez így lenne. Lefogytam volna már csontra :D

2012. dec. 1. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:

értem.étrendemet nem ragozóm de kiszámoltam és pont jó.

amugy naponta 4-5kilómétert szoktam biciklizni is az ugy 15perc alatt. ja és +a 3tesi meg sportkör ami vagy 1és fél óra foci (elég intenzív futással)v tollas ami elég versenyszerűen van szvaó nem 1 helyben állunk:D

de mindent összevetve ha ezt a tornát csinálom + amiket leírtam azzal heti hány kcal-t lehet lefogyni?

2012. dec. 1. 21:03
 5/8 30BananasADay ***** válasza:
Wow, ez teljesítmény. Ha ennyit mozogsz teljesen felesleges kalóriát számolnod, csak egyél egészségeset és sokat.Egy idő után úgy égeted a kalóriákat mint egy kazánház.De hogy a kérdésre válaszoljak, a futás kb 70 kalória/km, az egyéni edzésed pedig, hát...100 körül lehet.
2012. dec. 1. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

talán inkább-hány calt lehet elégetni?

mert nem ua az a kettő.

veszel egy cal mérő órát.

beleírod a magasságod,súlyod,nemed,korod,aztán kiszámolja neked,hogy mennyit égettél az edzés alatt.

2012. dec. 1. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:
értem.akkor leírnátok valamilyen hatékonyabb edzéstervet amit akár bent a lakásban is tudok csinálni(mivel már tél van)ami kb. fél órás?ja és pls. azt is írd oda h azzal hány kcal-t fogynék
2012. dec. 1. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

persze,hogy írok.

50 mi a tököm?:DDD

barkóba?

amúgy meg persze,hogy nem hülyeség,de nem is hatékony.

ha otthon akarsz erősíteni,akkor arra nemtől függetlenül a fegyencedzés való.

utána meg mehet fél óra ugrókötél.

viszont örömmel látom,ha a törzsed mindkét oldalát edzed,uh a logika legalább ott érvényesül.

2012. dec. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!