Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Evel a rendszerel letudok...

Evel a rendszerel letudok fogyni, ha igen menyit egy hét alatt?

Figyelt kérdés

Reggeli: tejbegriz (kicsi kakaóval)

Ebéd: amit otthon föznek

Vacsora: alma vagy szírszegéyn joghurt vagy zsírszegény tej

6 után nem eszek, 8-kor futok egy keveset aztán meg tornászok

2011. ápr. 23. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ezzel nem tudsz fogyni.a tejbegriz eleve nem fogyós kaj.

amit meg otthon főznek az meg a másik.

2011. ápr. 23. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszához annyit fűznék még hozzá, hogy az alma sem jó vacsorára, csak éhesebb leszel, a tej cukortartalma se a legjobb, hirtelen felemeli a vércukrod, reggelre lezuhan, farkas éhesen fogsz ébredni.

Reggelire próbálj meg zabpelyhet enni tejjel (3 evőkanál zabpehely, forró tejjel leöntve, mire kihűl, pont jó, cukor nélkül, természetesen). Hasonlít a tejbe grízre.

Esetleg teljes kiőrlésű műzli, hasonló mennyiségben.

Tudom, nem sok, de fogyózol. :)

Ebédre egyél azt, amit eddig, de csak kevesebbet, ha van leves, akkor csak azt. Tésztákat hanyagold, húsokat csalamádéval, salátával krumpli és rizs helyett.

Akkor jó lesz.

2011. ápr. 23. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Fogyózás helyett inkább tanulj helyesírást... Amúgy nem. Tejbegríz hízlal, illetve "amit otthon főznek" elég tág fogalom, tehát ha anyu körömpörköltet csinál azzal nem igazán fogysz le... Inkább sportolj;)
2011. ápr. 23. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen kívül: felejtsd már el az "egy hét alatt"-ot!

Az első KETTŐ hétben egyetlen gramm zsírt nem fogsz leadni! Amit akkor fogysz, az izom lesz, ill. víz - ezt a fogyókúra után 1 héten belül visszaszeded.

2 hét után kezdődik a zsír égetése.

2011. ápr. 23. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
elöször is köszönöm a válaszokat, a helyesírásomért nem tehetek, mivel nem magyarországon élek igy hamar eltanultam a helyesírást, a víz és az ízom veszteség az nem inkább akor van ha alig eszek valamit?, amugy ahogy látni lehet én rendesen eszek, viszont sportolok, a zsírt meg a hízlaló darabokat mindig eldobom, és nem eszek kenyeret, és semmi hízlaló étel nem lesz itthon fözve, bocsánat ezt a részt kifelejtetem, amugy a tejbegríz 250 kcal és reggelire meg ha jól tudom rendesen kell enni.
2011. ápr. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!