Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2-3 hét után már eredményesnek...

2-3 hét után már eredményesnek kellene lennie a fogyókúrának?

Figyelt kérdés

#Vfrhd #fbtd
2012. nov. 30. 22:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát a 3 kiló az már eredmény, addigra meg már pont meglehet szokni a diétát.
2012. nov. 30. 23:18
 2/18 anonim ***** válasza:
33%

Nem. A legtöbb fogyókúra sosem eredményes, és amikor azt hiszik hogy mégis, azután is visszahíznak.. pedig csak vizet fogytak.

Nem ez a mód. :(

2012. nov. 30. 23:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Utolsò köszönöm a "hasznos" válaszodat, de nem azt kérdeztem, hogy melyik fogyókúra nem eredményez valódi fogyást. :)
2012. dec. 1. 07:38
 4/18 anonim ***** válasza:
egy hét utan is kll lenni eredménynek, ha jol van csinalva a dieta, víz egy hét alatt is lemegy a szervezetbol, zsír az persze h nem...
2012. dec. 1. 09:12
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Amíg olyan értelmetlen 'módszerekkel' próbálkozol, amikkel eddig még senki sem fogyott le hatékonyan, addig te sem fogsz.

Ez haszontalan válasz? Miért, mi lenne hasznos, írjam le hogyan eszik egy ember? Hogy nem cukron, csipszen, tejen vagy kenyéren kellene élni? El szoktam mondani, sokkal részletesebben, de kérdezted?

2012. dec. 1. 10:38
 6/18 anonim ***** válasza:

A tejre szükségünk van !

Hisz az erősiti a csontokat....

2012. dec. 1. 12:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez kamu, és csak a tévé reklámokra alapozod. Tejet nemivóknak is erős csontjuk van, viszont számos betegségtől megkímélik magukat.
2012. dec. 1. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Táplálkozás művészúr féle "...és így jártam anyátokkal"

Házasodjatok össze Kaposi Tündével, a női alteregóddal!

Ha csak nem te csináltad ezt a profilt.:D

2012. dec. 1. 13:03
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon negatív, ellenséges és primitív vagy Utosó hozzászóló, nem írsz ki nevet, nem tudom ki lehetsz - nem is számít - de valaki jelenthetne az Adminoknak.
2012. dec. 1. 13:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok ellenséges? Te akarod megölni az emberekkel a 0 gramm szénhidrát/életes életmódoddal, amit hirdetsz.
2012. dec. 1. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!