Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az úszástól lehet fogyni?

Az úszástól lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 12:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
"Dehogy lehet! Nézd meg pl. a bálnákat!" kedves válaszoló a bálna vizi lény nem szárazföldi a kettő között a kölünbség ég és föld mertugyanis a bálna az egy evoluciós folyamat ne hasonlitgasd a bálnát az emberhez nyilván ez is attól függ ki hogyan csinálja de ha futással éget zsírt mert ott nagyobb a sérülés és húzódás lehetősége úszásnál se kell komolyabban bemelegíteni .
2010. máj. 20. 18:23
 12/14 anonim válasza:
Természetesen igen!Bár hetente 2x édes kevés nekem 10x van edzésem és 1 hét alatt -2 kiló!
2010. aug. 6. 14:50
 13/14 anonim válasza:
Persze csak hétköznap van.1 nap=2 edzés.Most a Delfin-kupára készülök!(ADA)
2010. aug. 6. 14:53
 14/14 anonim válasza:

Igen, és itt egy link, hogy miért

[link]

Minimum 40 - 45 percet kell mozogni, megfelelő intenzitással, és heti legalább 3szor, ha emellé még odafigyelsz a kajára maximum 7 hét de inkább 6 alatt lefogysz annyit amennyit szeretnél

(Én is így fogytam le)

2010. aug. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!