Volt már más is ilyen helyzetben? Egy ételfüggő, depressziós nő hogyan tud lefogyni?
Köszönöm nektek a sok jótanácsot.Sajnos tudom mi a lelki bajom okozója,de nem tudok ellene tenni.Nem szeretném részletezni,elvesztettem sok kedves hozzám közel álló embert rövid idő alatt,és nem tudom ezt megemészteni egykönnyen.Megszűnt a munkahelyem ,és nem találok magamnak állást.Olyan kilátástalannak érzem az életem,és ezért menekülök az evésbe.Igazatok van,nekem pszichológusra van szükségem és orvosi segítségre.A napokban volt egy hír arról a túlsúllyos nőről akit nem engedtek fel a repülőre és szerencsétlen meghalt.Most perelni fogja a férje a légitársaságokat.Én ezt a szerencsétlen nőt látom magam előtt,és ha így haladok hamarosan én is ilyen állapotba fogok kerülni.:(
El is költöztünk és itt nem ismerek senkit,de annyira szégyenlem magam amiatt ahogy kinézek,hogy nagyon nem ismerkedek senkivel.A "legjobb" barátnőm is az utóbbi időben felém se néz.Azon vettem észre magam,hogy ha én nem hívom őt,akkor ő nem jelentkezik.Gondolom nincs kedve egy otthon ülő magábafordúlt lánnyal találkozni.Ő neki nincsen gyereke bulizik jobbra-ballra.Régebben én is jártam vele,szépek voltak azok az idők.Akkor még csinos voltam ,nem voltam sovány,de jóalakom volt.65 ÉS 70kG voltam.Néha felment 10kiló,de ügyesen leadtam.Ha elmegyek a körzetihez akkor ő beutal ilyen terápiára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!