174 cm vagyok,95 kiló, és gondban vagyok. Mi legyen a kajával?
102 kilóról indultam szeptemberben, de meg kellett operálni, mert sérvem volt, a doki meg rám szólt, hogy fogyjak. Azóta lement 7 kiló, de szerintem rosszul csinálom, mert sz@rul vagyok.
A reggelim kenyér felvágottal, a tízóraim aszalt vörösáfonyás túró + joghurt, az ebédem egy zöldség konzerv (borsó, kukorica, bébirépa), aztán este eszem azt, amit a család.
A gond az, hogy januárig nem tudok sportolni, mert fáj a műtét helye, viszont ez a főtt, ízetlen zöldség már az idegeimre megy, hányok, ha meglátom. Mivel tudnám kiváltani, amiben nincs ezer kalória? Az a baj, hogy csóró vagyok, még ez az étkezés is megterhel anyagilag, emellett állandóan szédülök az éhségtől, hetek óta nem tudok kimászni a náthából. Tudom, hogy ez nem tesz jót, ezért kérdezem, hogy ha szegény vagyok, mit egyek?
28 F
400 forint 1 kg máj, és a zöldségeket el lehet készíteni változatosan. A túró, kenyér ahhoz képest amennyire egészségtelen, veszélyes kaják nagyon is drágák.
Használjunk recepteket, mert lehet én is megunnám a natúr zöldségeket.. de egy pörköltben benne azért már mégis ehetők, nem?
Meg lehet perelni a világot. Teljesen tudatosan engedélyezik hogy a sz.ar kajákra rászokjanak az emberek. Mesterséges ízesítők, állomány kialakítók, ízfokozók.. tudom, ebben élek. A kenyér, tej eleve tartalmaz olyan anyagokat, amiktől rájuk lehet kattanni, még csak ízfokozó sem kell hozzájuk..
Tudatosság, ez nagyon fontos, és fokozatosan kell váltani de persze nem úgy hogy keveset is eszel, nem is finom amit eszel..
Linkeltem a cikket, lakjál jól egészséges, finom ételekkel, ez fontos (szerintem) egy férfi életében! :) Kell az erő is, kell a tápanyag is, a normális kaják meg kalória ide-oda, nem fognak a zsírszövetben kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!