Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kissé vastagnak találom a...

Kissé vastagnak találom a bokám és a vádlim. Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy formázzam?

Figyelt kérdés

Egyébként a többi testrészem szerintem rendben van, csak ezzel van kissé bajom.

Köszi a válaszokat !

18/L

2012. nov. 28. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Egy éjszaka, fél 1-kor feltett kérdésre mennyire fogod komolyan venni az 1 órakor írt választ?

Mindegy, itt vagyok pont..

Egy részt, van egy testalkatod. Ezen sokat nem tudsz változtatni. Más részt, az egészséges, karcsó testtől az emberek többségét elválasztja valami, ami az életmódjukban keresendő, de elsődlegesen a táplálkozásukban.

Mindenféle sz.art összeeszünk (és még egészségesnek is tartunk) és szét zsírosodunk, ödémások leszünk, puffadunk mint egy hulla.

Helyi zsírégetés nincs, ezt bármelyik testépítő elmondja neked.

Normálisan kell enni, hogy ne zsírosodj, ne vizesedj.. úgymond "egészségesen".

Kerülni kell a gabonákat, tejtermékeket, cukros, tejes ételeket, szénhidrátban dús ételeket (mint a krumpli, rizs, babfélék-hüvelyesek).

Nagyon egyszerű miért, mert az ember táplálékai a húsok, állati eredetű táplálékok (főleg fehérje és zsír) és az alacsony szénhidrát tartalmú zöldségek. Nem a gabonák, nem a tej meg a joghurt, meg a müzli, csokoládé.. nem, ezeket már az ember találta ki, hogy a pénzedet kicsalja te meg egyél valami hulladékot. Ragaszkodj az emberi ételekhez, és olyan tested lesz mint egy egészséges embernek. Talán találóbb megfogalmazás az emberi életmód, ez magában foglal némi mozgást is nem csak a normális ételeket :)

2012. nov. 28. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából reménytelen. Ha nem a sok háj miatt vastag, hanem izmos, akkor csak úgy lehet vékonyítani, ha addig fogysz, amíg fel nem éli a szervezeted az izmaid egy részét. Ez már durva fogyás. Viszont a bokán nem nagyon van izom, persze oda kötődnek az izmok, de azért az más. Valószínűleg vastag, erős az ízületed, amivel nem lehet semmit sem csinálni.

A hájat leadhatod ha kevesebbet eszel, de helyi fogyasztás nincs, a boka, vádli a legutolsó hely, ahol meglátszik a fogyás. Ha pedig futsz, biviklizel, azzal csak az ízületet és az izmokat erősíted, vastagítod.

2012. nov. 28. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet vizesedés..
2012. nov. 28. 02:09
 4/5 anonim ***** válasza:
NE haragudj de ez kb egyenlő a nullával. Alapból nincs olyan, hogy helyi fogyás... ezt a genetika dönti el honnan fogysz. A másik az, hogy a boka pont azon testrészek közé tartozik, amit természetes úton nem lehet formálni csak plasztikai műtéttel. Sajnálom. Én is abban a gondban vagyok mint te, de ez a büdös nagy helyzet :((
2012. nov. 28. 04:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Jól van, igyekszem majd mostantól kezdve minél egészségesebben táplálkozni, eddig is igyekeztem, de most, hogy már egyedül élek, könnyebb lesz.

Köszii :)

2012. dec. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!