Ha rendszeresen hasizom gyakorlatokat vegzek, mondjuk akar minden nap egy oran at, akkor az fog latszani a hasamon? ( olvasd vegig, fontos! )
Elsö: Köszönöm a valaszt! Igen irtam is, hogy futok is, 3x egy orat hetente, mint irtam is, az rengeteget formal rajtam. A minden nap egy oras futasbol köszönöm nem kerek, heti 5x futottam egy orat durvan harom honappal ezelött, annak terdmütet lett a vege, mert megrepedt a porc a terdemben, es becsipte a nyalkahartyat, minden bizonnyal a tulterheles miatt a sebesz orvosom szerint, aki ramparancsolt, hogy heti 3x egy oranal, ha nem akarok ujab mütetet, lehetöleg ne fussak többet :)
Masodik: Pont lesz@rom neked fontos e a kerdesem, de nekem az :) Ha nem olvastad vegig, a valaszod meg viszont nekem nem fontos :) szoval erted :) Valakire nyomni kell a lefele kezet is, szoval ennyiböl köszönöm a valaszod :)
harmadik: :)
Hát ahhoz, hogy a bőröd ne lógjon ennyire, tömegnövelésre lenne szükséged, bármennyire is hülyén hangzik ez most 60 kg fogyás után:)
Csak az izomtömegedet kéne növelni. Ha növelnéd az izmaid térfogatát, ez érvényes a hasizmodra is, jobban kitöltenéd a bőröd és nem lógna annyira. Ehhez viszont súlyzós edzés kellene és ehhez igazított étrend.
16:54 - es : Ettöl az izom tömeg növelestöl, en megmondom öszintem, egy picit felek. Meg is mondom miert. Jelenleg 75-80 kg közt mozog a sulyom, es tudom, hogy ez nem keves, söt a 168 cm - mez, ( egyekent 140 kg - rol fogytam le ) de egy evig folyamatosan kemenyen tornaztam, es most fel eve futok rendszeresen, es azt sem keveset. Gondolhatod tehat, hogy azert mar van izom rajtam böveen, es nem csak a kinyult bör lötyög rajtam. Amugyis eröss csontozatu vagyok, tehat szeles vallak, szelese a hatam, keskeny a csipöm, kicsi a mellem, tehat amugy felül eröseb vagyok amugyis. Ruhaban nem latszik a kinyult böröm, nem is latszom egyebkent 80 kg - nak, legalabbis mindenki ezt mondja. A tornat egy even keresztül sulyzoval csinalta, es nagyon szepen meglatszik a hatamon, karomon, mellizmomon, szoval rengeteget izmosodtam töle, a combom, vadlim, fenekem pedig a futastol formalodott rengeteget, nagyon szep izmos. Nyilvan a hasam, ahol a tulsulyom java volt egy szüles utan, es mert nyilvan alkatilag is hasra hizotam a legtöbbet, meg igy, hogy 50 cm rel lett kevesebb is, nem tul szep latvany, ott van a kinyult öröm, mashol szinte nem is venni eszre, hogy ennyit fogytam. Jo pelda erre, hogy szakorvos tanacsat kertem, tamogatnak e ( nem magyarorszagon, ott egyebkent igen ) hogy plasztikai uton eltavolitsak a kötenyhasat, tehat a felesleges bört, es azt a valaszt kaptam, hogy nem, mert azt itt Nemetorszagban csak annak tamogatjak, meg ekkora suly leadasa utan is, akinek a hasfala renyhe, el van deformalodva a hasizom, vagy tul vekony, es ezert servet kaphat. Vagy armilyen mas jellegü betegseget okoz neki ez a felesleges bör, esetleg gyulladast. Namost nekem egyertelmüen megmondta a sebesz orvos, hogy kar benyujtanom az igenylest, mert rendkivül eröss a hasfalam, nem kell semmilyen problematol tartanom, nem fog befolyasolni semmiben ez a hasamon levö börfelesleg. Ha annyira akarnam, 3500 euroert, mint szepeszeti beavatkozast megaphatnam ezt a mütetet, es lapos lehetne a hasam, de nyilvan nincs ennyi penzem egybe, masreszt meg az orvos nem is tanacsolta, allitotta, hogy ennyi mozgas, es ilyen taplalkozas mellett, idöbe kerül ugyan, de magatol is meg sokat fog huzodni a bör a hasamon. Csak keresgelem a teknikat, amivel gyorsithatnam picit ezt a folyamatot. Ezert volt a kerdes. Bocsi, hogy ilyen bö lere eresztettem, csak muszaj volt, hogy lassatok, azert utana jartam en a dolgoknak :)
Kedves leszarom valaszolo :) Nemtudom hany eves vagy, de csak nevetni tudok rajtad :) Menjel ki a haverokhoz ( baratnökhöz ) beszologatni, hülyülni, nem mindenki ezert jön erre az oldalra, amiert te :) Nem bosszantol, csak hogy tudd, jot mosolygok rajtad :))))
28N
Fogyókúrán vagy túl, tuti, hogy van még ott izomnak hely:)
Majd ha eltűnik az a kis felesleged is, látni fogod. Ha még az orvos sem javasolta, akinek ugyanúgy kell a pénz, akkor nem lehet olyan súlyos a probléma. Persze, hogy félsz a tömegnöveléstől, megfelelően célzottan csak izmot növelni nehezebb, mint fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!