Ha rendszeresen hasizom gyakorlatokat vegzek, mondjuk akar minden nap egy oran at, akkor az fog latszani a hasamon? ( olvasd vegig, fontos! )
Azért egy tömegnövelést ne úgy képzelj el, mint amiket a képeken látsz:)
Mindenki egyből ezzel jön, hogy jaj én nem akarok úgy kinézni, hát szerinted mennyi idő az és mi energia:) 1-2 kg izmot ha már felszedsz, az csak formát adna és feszesítené a bőrödet jelentősen. Nem egy helyre jön fel a 2 kg izom, hanem az egész testedre, így mindenütt okoz egy minimális térfogat-növekedést, de ettől nem leszel terminator:)
Na hatha igy erted majd mire gondolok :) Nem vagyok egy törekeny leanyzo :) Szoval azert van ott rajtam izom öven, en inkabb keskenyedni szeretnek, es nem izmosodni :) Egyebkent ez a kep majusi, tehat ehez kepest is mar sokat valtoztam!
Hát ezen a képen még vannak párnák, de ki vagyok én, hogy ilyet mondjak, rajtam is vannak:D
Amúgy meg teljesen jól nézel ki, élvezd az életet:)
Bármit is csinálsz, találj benne élvezetet és kész, boldog ember leszel, az egészségedért mindent megtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!