Csirkemájból mit szoktatok csinálni?
Fél kg csirkemáj van itthon.
Zöldség, rizs nincs.
Vmi péksüteményre gondoltam tk. lisztből, de neten csak leveles tésztás receptek vannak:-S
Ötletek?
(paleos válaszokat meg ne lássak itt...)
Én baconbe tekerem és krumplival együtt megsütöm tepsiben,vagy kirántom (mint a rántott húst)
Vagy pörköltnek,az mék kenyérre is tehető (de akkor több hagymával és apróbbra vágva)
Arra értettem, nem kérek kiselőadást a burgonya lektinjeiről, meg a gyilkos gabonákról...
De kösz a válaszokat, már akik normálisat írtak, és a kérdésre...
Nem tudom mit nevezel paleos válaszoknak, de remélem nem fogod semmi esetben sem kiszúrni a szemed a biztonság kedvéért.
Göngyölheted májba, és mehet a sütőbe.
Pörköltnek elkészítve is jó. Bár az feltételez némi hagymát..
"(paleos válaszokat meg ne lássak itt...)" :D egyetértek. :)
Én baconbe szoktam tekerni, egy jénaiba bele, és sütőben megsül, isssteni! Ha van hozzá krumpli azt megfőzöd héjában, megpucolod ha kihűlt, félbevágod és azt is beteszed a sütőbe szárazon, szépen megpirul és diétás.
a krumpli nem "diétás".
Utolsó, ne érts egyet mert a békönös máj az baromira paleó (egészséges).
Úgy hogy vigyázzá, mert krumpli nélkül a máj az egészséges, ergó paleó. Azaz nem írhatsz ide xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!