Tudom, hogy ez egy elég érdekes reggeli volt, de így is lehet csinálni a súlytartást?
reggeli 1 tányér répás-uborkás-husos(pörkölthusok) rizs 1db főtt tojással
tízórai 1alma, 2mandrain
3felé 1 tányér palócleves-zöldbab, krumpli, répa és husokból
ma nem volt itthon reggeli csak kakaóscsiga és azt gondoltam hogy ezzel jobban járok mint a kakaóscsigával, és jól laktam vele, utána 1 óra tesim volt amin különféle gépeken tornáztunk ma nagyon elcseztem ezzel vagy inkább jobb lett volna a csiga mert gondolom ez több kcal
Szerintem meg ezzel jártál jobban.
Egy kis tenyérnyi nagyságú kakaóscsiga megvan 600 kcal és még jól sem laksz vele. Ha ennél nagyobb, akkor akár 800 is lehet.
A te reggelid biztos nem volt ennyi, ráadásul a tápanyagösszetétele is jobb.
Egy kakaós csiga kb 250 kcal hülyeség és irreális hogy 800 [link]
Bár annál tényleg nem tart sokáig a jóllakottság érzés
Attól függ, hol veszed.
Láttam én már 800 kcal-ost is. Jó nagy volt, dupla csokival.
Még az update kakaós csiga is 297 kcal (tudom, hogy hulladék).
Egy fornettis meg 377.
Ezzel 6x jobban jártál, ez nagyon fontos! A kakaós csigánál már csak a kakaós csiga + tej rosszabb, na jó talán ha megmérgezed magad és meghalsz, az egy fél fokkal mér rosszabb lehet.
Én nem vagyok rizspárti, zöldséggel ettem volna a húst és a tojást. Ennek megvan az oka, éljen a lowcarb..
A krumplis leveseket is el lehetne ám felejteni, fölösleges a krumpli. A krumpli és a bab is tele van lektinekkel. Ezekkel mocskosul haza lehet ám vágni a bélfalat, így sem kellő tápanyag mennyiség nem szívódik fel, de az amúgy ürítendő fehérjék, méreganyagok meg átjuthatnak a bélfalon. Ez egy nagyon nem jó ötlet, a modern tudomány innen eredezteti a modern kori betegségeket, az áteresztő bél szindrómából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!