Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit érdekes kérdés, DE...

Kicsit érdekes kérdés, DE csak az válaszoljon akit érint!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne csajok, hogy aki 156 cm és 66 kg körül van, az hanyas ruhákat hord? Nadrág és felső is érdekelne! Tudom, hogy az alak is befolyásolja, stb...De én csak méreteket szeretnék, mindenféle bántó hozzászólás nélkül! Előre is köszönöm!!!

2012. okt. 12. 12:32
 1/7 anonim válasza:
100%

hát, sajnos ruhamárkától függ :(((

sőt, még az sem biztos.... pl vettem new yorkerben pólót, XS-eset, meg van XL-esem is... általában M-es L-eset hordok én...

szerintem a súly miatt L-es, XL-es lehet, nadrágot iszonyatosan nehezen fog találni! én 163 cm 55 kg vagyok, és ha veszek egy nadrágot, ami csípőben jó, abból vagy 10 cm-t le kell vágni mindig... (egyszer vettem egy 7/8ados bokanadrágot és abból végre nem kellett, nekem pont jó volt :D)... én ezekkel a méretekkel 28-30as farmert hordok, megint márkára válogatja

2012. okt. 12. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor ekkorák voltak az adataim, akkor 40-es konfekcióméretet kellett vennem.
2012. okt. 12. 12:52
 3/7 anonim válasza:
100%
Nadrágban 42-es, de valamiből az is nagy. Felső meg M, vagy L.
2012. okt. 12. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 40-es ruhák voltak jók.Ez azt jelenti, hogy felsőkből M-es vagy L-es méret, anyagtól és szabástól függően. Farmerból 30-33-as méret között, szabástól függően. Nadrágot nehezen találtam, nemcsak azért, mert 10cm-t le kellett vágni a szárából, hanem mert hátul a térdének buggyos volt, és nem nézett ki jól. Na meg az s hozzá tartozott, hogy nagy volt a fenekem, és nem volt mindegy, hogy milyen a nadrág hátsó zsebe.
2012. okt. 12. 13:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :))
2012. okt. 12. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:
én is akármilyen nadrágot veszek, biztos, hogy le kell vágatnom 10 cm-t a szárából! :)
2012. okt. 12. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 158 cm vagyok és 69 kg.

Nadrágból 32-esek általában, vagy 44, pólóból xl.

2012. okt. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!