Volt egy kérdésem amire elég érdekes válaszokat kaptam. Szerintetek anorexiás vagyok?!
Még egyszer leírom hogy 170cm 50kg vagyok, és szerintem tényleg kövér/dagadt vagyok és ezt NEM viccből vagy szórakozásból írom.Nem akarok anorexiás lenni mert tudom hogy bele lehet halni.Én csak leszeretnék fogyni, de attól még nem leszek anorexiás, hogy ha például lefogyok 5 kg.45kg szerintem pont jó lenne 170cm-hez.Nagyon rosszul estek a válaszok és azok is hogy egyesek szerint ezt megjátszom, mert unatkozom és csak szórakozok.Pedig nem így van én ezt mind komolyan gondolom, amiket ide kiírok.Kérlek szépen titeket értelmes válaszokat adjatok és ne azt hogy "nyomorék vagy, szánalmas hogy megjátszod"..Tudom hogy sokan vannak itt akik ezzel szórakoznak, de én ezt komolyan gondolom..:( Nem tudom magamról elképzelni hogy anorexiás vagyok, nem lehetek az ilyen dagadtan..Csak egy kicsit vékonyabb szeretnék lenni, de NEM anorexiás..:(( Egyébként minden nap többször megmérem magam és ha híztam pár dkg-ot tényleg nagyon kiborulok, de ez még nem jelent semmit, és a Pro-ana oldalakat imádom.Kérlek titeket értelmesen válaszoljatok, nem kell a kioktatás otthon már eleget hallom hogy "egyél már valamit, olyan vékony vagy" és az ehhez hasonló mondatokat.Ha lehet ne ítéljetek el úgy hogy nem is ismertek..:((
Előre is köszönöm.
14/L
Jó lenne tudni, mit és mennyit eszel egy nap.
Én 152 centiméter vagyok, most kb. 46.5 kg. De mikor már 45-öt mutatott a mérleg, megijedtem. Nekem is mondták és mondják is hogy egyek, mert túl keveset eszem, vagyis ettem. Túlzásba estem én is. A történet annyi, hogy egészségügyi okokból nem hízhattam, mégis későn kaptam észbe, és jó pár kiló rám rakódott. Most hogy lefogytam, mérséklődött az egészségügyi gond, de előjött más a sok fogyás és nem megfelelő evés miatt. Mivel még friss az élmény azon gondolkodom, hogy lehettem ilyen hülye. Pedig régen sosem érdekeltek a kilók, de ahogy elkezdtem a fogyót, a megszállottjává váltam. Én is naponta többször álltam mérlegre, ha megállt a fogyás, vagy kicsivel több voltam, mint előző nap, nekikeseredtem.
Így is van rajtam zsír, de sok hajam kihullott, elmaradt 1 menstruációm, és remélem a többi nem fog. Ez az eredménye a hülyeségnek.
Te az adataiddal túl soványnak számítasz. Én sokkal kisebb vagyok nálad, de mikor már 45-tel kezdődött a mérleg, nagyon megijedtem. Mert tudtam, hogy ez már nem természetes, ahogy a többi dolog sem, ami felmerül a fogyás kapcsán.
Hidd el, enned kell, és nem szabad belekerülnöd ebbe az ördögi körbe! Én ezt már végigjártam, és nemrég szakadtam ki belőle, így friss az élmény. Nagyon, rettenetesen bánok mindent, jobban tettem volna, ha maradok ducibb, és azt kívánom, bár ne is gondoltam volna egyáltalán fogyókúrára!
Hiszel nekem? Tudom miről beszélek, szépen kérlek, ne ess még nagyobb hibába! Kérd anyukádék segítségét, ha te magad nem tudsz leállni.
pont ez az h az anorexiások nem tudják h betegek, ők csak fogyni szeretnének :) először csak 5 kilót, aztán mikor elérték jön a tükör. fu baaz még mindíg kövér vagyok, még 5 kilót leadnak, aztán újra, és újra egészen amíg kórházba nem kerülnek. énis azt írtam h szerintem unatkozol, és bocsánatot kérek Tőled mert nem kellett volna. tényleg ne haragudj. ha híztál pár kilót és kiborulsz az mi ha nem testképzavar? a pro ana-t meg könyörgöm felejtsd el..nagyon kérlek.. az ROSSZ példa. tényleg nagyon nem szeretném ha úgy járnál mint az ismerősöm(nemtom neked leírtam e már h ő hogy járt), és kórházba kerülnél, de olyan állapotban, hogy gép lélegeztet téged is, meg nyomják beléd a tápanyagot INTRAVÉNÁSAN mert különben 1-1,5 nap alatt egyszerűen meghalnál.
küldj magadról 1 képet..nem kell ide feltenned, esküszöm nem foglak szarozni. de szeretném látni, hogy hogy nézel ki.
Kérdésedre a válasz :
Igen anorexiás vagy ! Kórosan hiszed magadról azt hogy sovány vagy holott a 57-60 Kg lenne ideális a súlyod. Ekkor lenne az, hogy ha egy pasi rád néz..és huuúh de jó teste van !!! Egy "ropi" girhes női test, (gömbölyű cicik,formás popsi NÉLKÜL) egyszerűen nem kívánatos ! Ugyanez vonatkozik a másik végletre,azaz ha valaki már kövér tehát ha mondjuk 80-90 Kg fölé menne már a testsúly(170cmhez) Úgyhogy fogd magad,ne nyavalyogj menj egy pszichológushoz mert ez 1 olyan betegség amit képtelen vagy "te" magad megérteni,a baj a fejedben van, nem a testedben.
Megkerestem azt a kérdésedet. Annak alapján, amiket ott kommenteltél, és amit itt is, ott is kérdezel, igen, egyértelműen anorexiás vagy.
- A testtömegindexed 18 alatt van (ez a legeslegeslegalsóbb határ), és fogyni akarsz még.
- pro-ana oldalakat olvasol és ezt normálisnak tartod. Ezek nem diétás portálok, könyörgöm.
- példaképnek állítasz be egy olyan nőt, akiről azt is leírod, hogy ja, amúgy már meghalt (feltételezem a "hobbija" miatt).
Ki kellene derítened, hogy miért látod a megoldást az életedre abban, hogy szarrá koplalod magad.
Szerintem amúgy irogathatunk itt neked akármit, úgysem fogod elhinni, esetleg azt hiszed, hogy irigykedünk. Én is voltam anorexiás (176 centi, 50 kiló, 10+ éve), és nekem is lehetett akármit mondani nekem nem foglalkoztam vele. És semmire se volt jó, semmivel sem voltam boldogabb 50 kilósan mint 60 kilósan, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!