Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Volt egy kérdésem amire elég...

Volt egy kérdésem amire elég érdekes válaszokat kaptam. Szerintetek anorexiás vagyok?!

Figyelt kérdés

Még egyszer leírom hogy 170cm 50kg vagyok, és szerintem tényleg kövér/dagadt vagyok és ezt NEM viccből vagy szórakozásból írom.Nem akarok anorexiás lenni mert tudom hogy bele lehet halni.Én csak leszeretnék fogyni, de attól még nem leszek anorexiás, hogy ha például lefogyok 5 kg.45kg szerintem pont jó lenne 170cm-hez.Nagyon rosszul estek a válaszok és azok is hogy egyesek szerint ezt megjátszom, mert unatkozom és csak szórakozok.Pedig nem így van én ezt mind komolyan gondolom, amiket ide kiírok.Kérlek szépen titeket értelmes válaszokat adjatok és ne azt hogy "nyomorék vagy, szánalmas hogy megjátszod"..Tudom hogy sokan vannak itt akik ezzel szórakoznak, de én ezt komolyan gondolom..:( Nem tudom magamról elképzelni hogy anorexiás vagyok, nem lehetek az ilyen dagadtan..Csak egy kicsit vékonyabb szeretnék lenni, de NEM anorexiás..:(( Egyébként minden nap többször megmérem magam és ha híztam pár dkg-ot tényleg nagyon kiborulok, de ez még nem jelent semmit, és a Pro-ana oldalakat imádom.Kérlek titeket értelmesen válaszoljatok, nem kell a kioktatás otthon már eleget hallom hogy "egyél már valamit, olyan vékony vagy" és az ehhez hasonló mondatokat.Ha lehet ne ítéljetek el úgy hogy nem is ismertek..:((

Előre is köszönöm.

14/L

2011. júl. 9. 00:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.Aki akarja annak szívesen küldök képet!!
2011. júl. 9. 22:48
 12/15 A kérdező kommentje:
[link] <--itt lenne egy kép..:// azoknak akik kérték..mit szóltok hozzá?:(( nagyon nem vagyok megelégedve..
2011. júl. 9. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:

07:10 vagyok. Ezen a képen csak hasad látszik, nehéz bármit is mondani, a has a képen klassz, nem kövér, jól néz ki.

Emellett persze lehet pálcika karod-lábad, csontos dekoltázsod, akármid.

Teljes alakos képre akár lehetne is valami értelmeset mondani.

2011. júl. 9. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:
normál poci:)
2011. júl. 9. 23:52
 15/15 Salx Narval ***** válasza:
Ez normálisnak tűnik, de valóban jobb lenne egy álló teljes alakos kép. Így nehéz megítélni, hogy van e rajtad felesleg valahol, főleg, hogy fekszel.Az viszont ennyiből is tisztán látszik, hogy nem fogynod kell, hanem erősíteni.
2011. júl. 10. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!