Ti milyen edénnyel méritek ki a müzlit?
Mert az a lényeg, hogy hány grammot eszel..
Az, hogy egy ch dús kaja, gluténnel, esetleg tejjel eszed és akkor hatalmas inzulinszint emelkedést okoz, utána leesik a vércukorszinted és fáradékony leszel, nem indul meg az emésztésed megfelelően reggel - mert ahhoz normálisabb adag zsír és fehérje kéne, ezek már nem számítanak.
Lényeg a divatdiéta.
Én képtelen vagyok reggel zsírosat/fehérjéset enni, hétvégén, ha későn kelek és nyugi van, akkor esetleg, de munkanapokon, hajnali keléssel nem megy. Arra is nehezen veszem rá magam, hogy egyáltalán reggelizzek, de csak édeset tudok, ezért eszem kb. 4 kanál zabot fehérjeturmix-szal.
Mit ajánlanál sonkásrántotta helyett, ami édes és szerinted mehet reggel?
1. kritizáló.
Van pár hírem a modern korból: a Föld GÖMBÖLYŰ!
A tejben lévő fehérjék, hormonok erősen megemelik az inzulin szintünket. Nincs "egészséges" keményítő, a teljes kiőrlésű lisztet is rosszul tolerálja a szervezetünk, legfeljebb nem mindenki lesz cukorbeteg, szívbeteg, elhízott. De azért mert nem hal meg 50 évesen minden lisztevő, krumplievő még káros lesz. Alkoholisták sem halnak meg mind 50 évesen, dohányosok sem.
Újság még neked, az Internetről tanulni is lehet, nem csak a mainstream hülyeségeket szajkózni, és állandóan velem vitatkozni ugyan arról a dologról.
Előző. Én az egészséges táplálkozást támogatom, mástól hallhatsz mást. Ennek értelmében nyomatékosan ajánlottnak tartom a meleg reggelit, meleg folyadékkal, tojást, húsféléket, pirított (enyhén melegített) zöldségekkel. Hogy ebből nekem vagy másnak mennyi megy, az személyes probléma, személyes megoldást kíván.
Ha édeset ennél, lehet magőrleményekből kevés mézzel, vagy cukoralkoholokkal édesített süteményeket készíteni. Ezekben azt hiszem van tojás, bár ettől még nem feltétlen teljesíti az emésztőrendszer megfelelő stimulációjához szükséges zsír-fehérje bevitelt. De legalább ch szegény, tej és gluténmentes, és nem gyümölcs. És Neked: édes ízű.
Modern kor :D mintha én 22 évesen olyan lemaradott lennék :D És hogy jön ide a Föld, mint téma? Na mindegy...nem értem hogy függ össze a kettő, de te tudod. :D
Képzeld, én eszek mindent, mégse vagyok se elhízott, se beteg, még náthás se szoktam lenni. És a családomból senkinek sincs semmilyen betegsége, nagyon nagyon ritkán vagyunk esetleg egy kicsit megfázva, nem volt rákos és egyéb ilyen beteg a családomban, mindenki nagy kort ért meg, és nem volt egyik se beteg, ágyhoz kötött, csak egyszerűen az öregségtől haltak meg. Úgyhogy ennyit arról, hogy a húson és zöldségen kívül mindentől beteg leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!