Fogyókúrázók! Milyen gyakran méritek le magatokat a mérlegen?
Szia!
Én akkor mérem magam, ha épp' kéznél van a mérleg XD
Hidd el, hogy nem a kiló számít, ezt az edzőm is mondta, hanem az, amit tapasztalsz/tükörben látsz.
24/L
első voltam: én pont azért mértem minden nap, mert a heti mérés teljesen esetleges, és az ember nem látja a folyamatot.
igen, vannak ingadozások! van, hogy stagnál akár 5-6 napot is, utána felmegy 1-2 kilót, majd hirtelen elkezd esni, kb. 4 kilót, aztán kedződik az egész elölről.
utána jön a menstruáció, bekavar egy székrekedés stb. ... pont ezért csináltam excelben, és akkor megnyugodtam, mert láttam, hogy hosszú távon megtörtént a fogyás :)
első és eddig utolsó: az én fogyási történetem mondjuk elég sajátságos, mert kb. 6 év alatt feljött rám harminc kiló (nem ettem többet vagy mást, és alapvetően diszkréten táplálkoztam). akkor elkedztem fogyózni (90 napos), fogytam kb. 15 kilót, majd egy hét alatt visszajött 10 kiló úgy, hogy diétáztam, fogyóztam (még jó, hogy mértem minden nap, és a saját szememmel láttam). ekkor elmentem dokihoz, mert itt nálam elszakadt a bánat cérnája, és akkor kiderült, hogy cukorbeteg vagyok...
akkor ráállítottak a cukorbetegek diétájára (napi 1200 kcal, 150 g szénhidrát), és 3 hónap alatt lement rólam 25-30 kiló, amiből az elmúlt 2,5 év alatt kb. 5 kiló jött vissza, és néha felmegy még két kilót, de le is megy (sztem ez normális).
úgyhogy én ezért is méregetem minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!