Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Visszahízok! Mit csináljak?

Visszahízok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A legrosszabb, hogy eltűnt a kockás hasam! Pedig egész nyáron azon dolgoztam, de most lötyög rajta a régi úszógumi :''( A megformált combom ugyanígy járt.

Egy év alatt lement rólam a felesleg, életmódot váltottam, de a szüleimnek nem tetszik, hogy megváltoztam.

Ősz óta nem engedik meg, hogy magamnak főzzek, azt kell enni, ami itthon van.

Az elmúlt másfél hétben ezt kellett ennem itthon:

gulyásleves, krumplistészta, tegnap derelye, sütemények, a mai vacsora rakott krumpli lesz.

Este kell sok ilyet ennem, mert akkor van itthon mindkét szülőm és függetlenül attól, hogy nem vagyok éhes, ennem kell akkor és annyit azt, amit ők akarnak.

Egyedül a suliba tudok sutyiban tk szendvicset meg zöldséget enni.

Mit tegyek?

2012. nov. 26. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én visszafenyegetném őket hogy ha nem engedik hogy azt egyek amit akarok akkor az égvilágon semmit nem fogok enni és az ő lelkükön fog száradni ha anorexiás leszek vagy éhen halok
2012. nov. 26. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért a kérdezőnek igaza van,mert bár én 21 éves vagyok,de még mindig függök a szüleimtől,és mikor jobban lefogyok,mert anorexiás vagyok,akkor fenyegetőznek,hogy nem vesznek zöldséget,gyümölcsöt,azért,hogy egyek mást is..ja,és dolgozni sem olyan egyszerű a mai világban,másrészt meg egyetem mellett,amikor egész nap tanulni kell,rohadt nehéz..és amúgy hiába eszik kevesebbet a hizlaló kajákból,az meg nem telít úgy,mint például a rostos zöldségek,gyümölcsök,és ráadásul ha többet eszik belőle,akkor tényleg nehéz egy bizonyos kalóriamennyiséget annyi edzéssel bírni...
2012. nov. 26. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:

A rostos zöldség telít? Én ezt nem tapasztaltam.

Egy anorexiás, már bocsánat, ne adjon tanácsokat!

2012. nov. 27. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem adtam tanácsokat,csak leírtam a véleményem,és egyetértettem a kérdezővel.
2012. nov. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!