Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra közben ha nem lehet...

Fogyókúra közben ha nem lehet semmiféle kenyeret enni akkor egy délelőtt alatt mit esztek?

Figyelt kérdés
Én mindig szendvicset vittem eddig az iskolába de a kenyér meg az ilyesmi tilos fogyókúra alatt. Ti mit szoktatok enni? Sok esetben csak 4-5 körül érek haza addig csak enni kell valamit.
2012. nov. 26. 06:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha nem tömöd magadba, nem lesz semmi bajod, egyél nyugodtan, csak normális adagot.

Én is eszem, napi 1-2 szelet kenyeret szendvicsként, és mégis fogyok, szóval ne aggódj Kérdező!

2012. nov. 26. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Zabkása. Bár suliba vinni bajos, de hétvégén, vagy ha otthon reggelitel: 2,5-3 dl tejben főzve 30 g natúr zabpehely. Ízesíthető fahéjjal, sovány kakaóporral, kicsi kávéskanál diabetikus lekvárral, édesítővel, kókuszreszelékkel.
2012. nov. 26. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Hmm, tejbezab, a disznók is esküsznek rá : /

Jézusom miket esztek, és még ajánljátok EZEKET?

2012. nov. 26. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tápiharcos,

komoly tömegeknek tennél szívességet, ha nem itt kártékonykodnál a paleoblabláddal. Nem mindenki hisz el minden marhaságot. Attól, hogy te ennyire buta vagy és bevetted ezt az égbekiáltó hülyeséget, még nem muszáj ilyen stílusban osztani az észt. Írd le egyszer a saját téves véleményed ha szükségét érzed, de nem kell ötenszer bekommentelgetni ugyanoda az ostobaságod, főleg nem ilyen stílusban.

2012. nov. 26. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:
A zabkásával mi a baj? Én is azt szoktam enni reggelire..
2012. nov. 27. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Táplálkozásharcművész egy idióta.

Bizonyos időközönként megjelenik itt trollkodni, mindenkinek az agyára megy, aztán szerencsére hosszabb időszakokra eltűnik. Nem kell foglalkozni vele.

Ezerszer kitiltották már amúgy, csak mindig újra regisztrál más-más neveken - de persze mindenki tudja, hogy ő az, még egy ilyen elmebeteg nincsen.

2012. nov. 27. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Az inkompetens, látványosan önértékelési és feszültségkezelési problémákkal küzdő esetleg pszichológiai kezelésre szoruló Válaszolóknak is köszönjük az intelligens, építő jellegű hozzászólásokat.

Zab: a zab is egy glutén tartalmú gabona, ami sok embernél gondot okozhat egészséget, fogyást érintve. A benne található fitátok az ásványi anyagok felszívódását, hasznosulását akadályozza meg, a lektin tartalom pedig a bélnyálkahártyát károsítja.

Alapvetően pedig keményítő forrás, amire semmi szüksége az embernek, a legrosszabb minőségű tápanyag ami hosszú távon többnyire csak elhízáshoz, anyagcseres betegségekhez vezet. Ez a gond a zabbal.

2012. nov. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!