Belefér napi egy puding?
Sziasztok! Ha sikerült leadnom a felesleget, és már csak súlyt akarok tartani, akkor belefér napi egy puding? Fél liter tejből(1,5 %), Dr. Oetker pudinporból készítem édesítőszerrel, pont 2 adag jön ki. Beleszámolom a napi kalóriaszükségletembe. És délután enném olyan 5 körül... Egyébként nem eszek semmi nassolnivalót sosem, viszont ki vagyok éhezve egy kis desszertre.
CSAK KULTURÁLT EMBEREK VÁLASZAIT VÁROM!
Szeretem a kókuszos dolgokat, bár már ezer éve nem ettem sütit illetve desszerteket...
Ezt is kipróbálom, bár lehet, hogy a banánt kihagyom. Nem a kedvencem...
~190cm
~72kg
férfi
'sportos'
igyekszem húst (csirke, sonka, kolbász, szalonna, belsőségek) és zöldségeket (nyersen, párolva) enni, napi 1-2 almánál (vagy banán, narancs, gránátalma..) nem több gyümölcsöt enni, édességéhséget kókuszos mézes kakaóporos csodával, kókusz muffinnal (xilites) elnyomni.
Időnként berobbantok egy zacskó kesudiót vagy pisztáciát.
Magamról most (itt) nem írnék. Túl jólesne mesélni magamról, de nem rólam szólnak a dolgok.
Tapl. harcmuvesz, köszi a gyors választ. :) Jelenleg én is így kb kajálok, bár nekem nincs ekkora aránykülönbség a magasságom meg a súlyom között, viszont elégedett vagyok. Ha tényleg van kedved mesélni magadról (priviben), szívesen olvasom. :) Túl sokat foglalkozom az egészséges életmóddal, hogy ne érdekeljen, bár ezt még egyszer nem írom le, mert még a végén furának tű
És tényleg megfontolhatnád, hogy ha kicsit lágyabban fogalmaznád meg a dolgaidat, akkor nem 24%os lenne a megbízhatósági indexed. :)
A lágyság nekem közeli jó barátom, de inkább amolyan titkos fegyver. A lágyság elve legyen az alkalmazva emberek közötti kommunikációban, a betörővel szemben vagy küzdősportokban, harcművészetekben a leghatékonyabb választható viselkedési elv.
Itt megpróbáltam egy abszolút kedves hangvételt használni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__37..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!