Tegnap esküvőn voltam és nagyon durván bezabáltam. Egy alkalomtól ugye nem lehet elhízni?
Figyelt kérdés
Főleg süteményből és pogácsából ettem iszonyat sokat mert a svedasztaltol legalabb egeszseges dulz csirket ettem zoldseggel de annyitorta volt hogy keptelen voltam megállni. Nyugtassatok meg hogy ettől nem fogok elhízni! Matol ugyanugy egeszsegesen fogok enni. 14/L2012. nov. 25. 10:28
1/5 anonim válasza:
Egy nap alatt senki nem hízott még el. Nem kell aggódni, ha jött is fel rád valamennyi, az pár nap alatt le is megy.
2/5 anonim válasza:
Meg fogsz hízni. Hiába áltatod magad, a lejtőn nincs megállás.
3/5 A kérdező kommentje:
Elso: koszonom.
Masodik: nem ertelek....
2012. nov. 25. 10:41
4/5 anonim válasza:
Nyugi, tegnap én is eszméletlen sokat ettem (pedig nem is voltam esküvőn :D), de ez egyszer-egyszer még nem jelenti, hogy meghízik az ember!
Nem szabad rendszeressé tenni a "zabálásokat", de ha egy esküvőn bulizol, akkor ne azt számold már, hogy hány kalóriát ettől. Semmi bajod nem lesz, nyugi.
5/5 anonim válasza:
egy nap nemevéstől le lehet fogyni? gondolkodj, mielőtt butaságokon kezdesz aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!