Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Huu ma vendégségbe voltunk és...

Huu ma vendégségbe voltunk és bezabáltam, holna paradicsomlé nap jót fog tenni?

Figyelt kérdés

reggeli 1alma 4fürt szőlő

ebéd 1 nagy tányér répás rizs, 2nagy szelet pulykamellfilé ami almával és fügével volt összesütve

vacsora 1nagy szelet ugyanilyen pulykmellfilé, 1nagy karajszelet lecsós alapon, főtt kacsacomb ami kb akkora volt mint egy csirkecomb

1nagy tányér céklasaláta

utána 4db füge 1alma 4 fürt szőlő

most értünk haza súlytartón vagyok de ez ma sok volz

165/52

2012. nov. 1. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a sok? :D:D Én ezen éhen halnék...
2012. nov. 1. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:

A szőlővel vigyázni kell mert 1 kg 770 kcal ha jól tudom de egyébként nem volt sok még mehetett volna tízórai meg uzsi is.

Nem kell semmilyen külön étrendet csinálnod egyél normálisan és inkább sportolj valamit minthogy paradicsomlén élj

2012. nov. 1. 22:56
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. nov. 3. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy 760 kalória van 1 kiló szőlőben, de van amiben még több.

Pl. 1 kiló száírtott fügében meg úgy 2700 kalória van :)

2012. nov. 3. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
szárított*
2012. nov. 3. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A paradicsom jó, csinálj úgy mint egy ember (de komolyan) és egyél majd hozzá húst. Ehetsz ám más zöldségeket is!
2012. nov. 5. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem egy napra tök jó, 1-1 nap léböjtkúra rengeteg energiát tud felszabadítani (legalábbis nálam működik:)

100 ml paradicsomlé 17.4 kcal, szóval nagyon nem hizlal (valaki szerint igen...). És finom is:)

2014. márc. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!