Rengeteget kellett tanulnom, össze vissza futottam tegnap meg ma is, alig aludtam és este jól bezabáltam, rengeteget holnap csak zöldséglevekkel kompenzálhatom?
reggeli 1szelet barnakenyér-normális szelet, a kenyér közepéből,1szelet sajt, 1db főtt tojás retek, uborka, paprika
tízórai 1db alma
ebéd 1 tonhalkonzerv olajban ilyen heringfilé, de az olajat lemostam róla forró vízzel, 1db főtt tojás, 1.5 bögre párolt lencse
uzsonna 10db füge 2fürt szőlő
vacsora 3db abonett 3db paradicsom, 3sz sonka
8 körül 2nagy fürt fehér szőlő, 1db körte
Szőlő?? 2x is 2 fürt??
Max 10-15 szem mehetett volna.. baromi sok a cukor benne.. fehérjéből ehetnél még, meg az összetett szh-od is kevés, ezért zabálsz szőlőt, ami a legrosszabb..
T.Kiőrlésű kenyér is mehet rohangálós napon, amennyi jól esik! -délután is, túróval, cs-/pmell sonkával,sovány sajttal...
Nem kell kompenzálni, de ha rohangálós napod van, akkor azért közben egyszer 5 percre üljél le, és egyél 2 szelet t.k.kenyeret rendes fehérjével és zöldséggel, az jól feltölt és telít és rohanhatsz tovább!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!