Ilyenkor este baj ha megeszek 1 kefírt (75 kcal) paradicsommal?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 19:22
1/7 anonim válasza:
Borzasztó nagy baj, mert mindenki, aki este kefirt eszik, 0,001%-kal növeli az esélyét annak, hogy december 21-én valóban világvége lesz.
Ugyan mi a fészkes fenéért lenne baj??
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom csak nem akarok hízni, mert súlytartok ezt ettem ma:
R.: Teljes kiörlésű kifli (3ba vágva) megpirítva mind a 3 szelet megvajazva+ paradicsom,paprika később 1 nektarin
E: 1 merőkanál paradicsomleves 2 ek. krumplis tészta egy kis tányér tejfölös tészta
Nap közbe: 4-5 szem szilva, 1 fürt szőlő
2012. aug. 31. 19:38
3/7 A kérdező kommentje:
ja ez kimaradt R.: danonino (1)
2012. aug. 31. 19:40
4/7 anonim válasza:
Tízóraizni, uzsonnázni, vacsorázni nem szoktál, és a többi étkezésre is ennyit eszel? Akkor sok sikert a fogyáshoz, menni fog egy darabig, csak aztán majd jól visszahízod. Nem értem, miért hiszi azt még mindig ennyi ember, hogy koplalással kell fogyni. Ha egy kicsit vennéd a fáradságot és utánanéznél nármális forrásokból, esetleg szakember véleményét kikérnéd, biztos, hogy tudnál normálisan fogyni.
5/7 A kérdező kommentje:
mar nem fogyozok es irtam h napkozben ettem gyumolcsot es a kefir volt a vacsi
2012. aug. 31. 20:11
6/7 anonim válasza:
Ez fogyókúrának is kevés
Kezdj el normálisan étkezni
7/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy 1. ilyen kérdést bárki föltesz, 2. az egész napos koplalásod (mert amit ettél az koplalás volt ám) után CSAK egy kefirt eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!