Szerintetek hány kg vagyok? Mennyit kellene még fogynom?
Figyelt kérdés
nagyon kövérnek érzem magam....
szerintetek mennyi kg kell még leadnom ?
és milyen étrenddel?
2012. nov. 24. 12:26
1/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem néztem meg a képet, de ...
A testtömeg index megfelelő véleményt ad. Pl.
De ezt a fogalmat beírva a keresőbe számos ilyen lehetőség van, az ajánlott helyen a nemet és a kort is figyelembe veszik.
2/11 anonim válasza:
Nyilván ezért öltözöl ilyen kihívóan, mi?
3/11 anonim válasza:
Érdekes, én amikor kövérnek éreztem magam, inkább elrejteni próbáltam az alakomat, nem kiemelni, úgyhogy ez eléggé dicséretvadász kérdésnek tűnik. De nem akarok gonosz lenni.
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, azt ajánlom sportolj, hogy rugalmasabb, izmosabb legyél (persze csak mértékkel) és állíts össze magadnak vitaminokban gazdag, változatos, egészséges étrendet.
4/11 anonim válasza:
Annyit fogyj,hogy azért maradjon belőled valami! 35.f
5/11 anonim válasza:
Szerintem igy is vékony vagy...egy dekát sem kell fogynod
8/11 anonim válasza:
ha kövérnek látod magad,akkor önértékelési problémáid vannak!
9/11 anonim válasza:
fúj de undorító vagy:S minimum 20 kilót
10/11 anonim válasza:
Itt mindenki viccelődik,de szerintem komolyan lemehetne vagy 5-6 kg..jobban állna neked hidd el:/ kezdj sportolni valamit...kezdhetnél mondjuk 1 óra futással naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!