Őszinte véleményeket várok Tőletek, szerintetek a fotóm alapján hány kilót kellene (még) fogynom?
Szia! :)
Látszik, hogy van rajtad pár kiló plusz, de ettől függetlenül szerintem csinos vagy! :) Ha fogyni szeretnél, próbálj meg több zöldséget, gyümölcsöt enni, kevesebb szénhidrátot! ha nem szeretsz tornázni, esetleg valami olyan sport, ami jobb? Mondjuk úszás, stb. :) Vannak egész olcsó helyek is!
Szerintem elég csinos vagy így is, még ha nem is az esetem.
Amúgy tornázni nem csak a testsúlyod miatt kellene, hanem a szíved és érrendszered miatt is. Mi értelme karcsúra koplalni magad, aztán 60 évesen infarktusban meghalni?
Szerintem is olyan 10 kg körül, esetleg 15. Nehéz megmondani, mert a kilogramm az változó személyenként.
Viszont az nem baj, ha nem szeretsz tornázni, van a mozgásnak más módja is. Bármi, amit szeretsz: úszás, kondi, lépcsőzés, futás... vagy séta!! Nagy kirándulások. Én ezt csináltam, és sikerült lefogyni. Csak nézd meg a KalóriaBázison, hogy milyen sokat ér az is!
10et.
az ember fő tápláléka meg a fehérje és még csak nem is hizlal.
nem írok tippeket,mert edzeni nem szeretsz,a salátaevés meg azt is elárulja,hogy tájékozatlan és önpusztító vagy.
Pont minden látszik. Egy ilyen közeli képen, kevés takarással, tök jó, könnyű válaszolni..
Nőies vagy, ugyanakkor rád férhet hosszabb távon ez a salátázás. Meg mindenkire. De ne feledjük el, hogy mindenevők vagyunk, tehát akár naponta, vagy teszem azt étkezésenként állatot, zsírt és fehérjét is együnk!
A kalóriával ne bajlódj, a húsok, zsírok és zöldségek nem okoznak nagy inzulinszint emelkedést, csak ilyen pékárukat és tejet ne egyél.
"De ne feledjük el, hogy mindenevők vagyunk"... xD
Legalább saját magadnak ne mondj ellent, mert ez most nagyot ütött...:-D
Pedig.. nem szabadna, hogy bármi újdonságot mondjak ezekkel (aki be tudja kapcsolni a számítógépet, az legyen tisztában azzal, hogy növényeket ÉS állatokat is eszünk).
Magamnak nem mondok ellent, ha így tűnik akkor vizsgáljuk meg az esetet több szempontból, és kiderül a 'MIÉRT'.
Mert most azt mondod, minden...
Egyéb esetben megakadt a lemez a "hús, zőccség, magvak" részné...
Aki mindenevő, az iszik tejet, zabál gabonát, hüvelyeseket, etc...
Akkor lehet, hogy az ember mindenevő, de te nem vagy az, akkor ne írj hülyeséget, kérlek:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!