Véleményeket (inkább tapasztalat alapján) szeretnék kérni abba, hogy milyen maradt a helye a kivett szépségpötty piercingnek?
Nekem a alsó ajkamban volt piercing, én is kivettem. Nem mondom, hogy nem látszik, de nem feltűnő. Sokaknak az sem tűnt fel, hogy kivettem a piercinget. :) Amúgy utólag megbántam, hogy ennyi eszem volt... De szerencsére nem visszafordíthatatlan dolgot tettem.
20L
Az én barátnőmnek a szeménél volt piercing, neki kb 1évig volt benn, szerintem csúnya heg maradt utána. nem nagy, de csúnya. Egy heg, főleg arcon midneképpen csúnya. szépség pötty helyett szépség hegXD:) Főleg ha amugy sincs esetleg húdejó bőrőd.... és a piercinggel az a baj, hogy az ember előbb-utóbb megunja....
szerintem ha fenn áll a veszély, hogy nem fogod öreg korodig hordani, jobb ha be sem rakod magadnak, vagy ha már megvolt kiveszed. ha alaklom adtán mégis akarsz magadnak egy ilyen kis test ékszert már lehet jobbféle test matricát venni. vannak csinos kövek is, egy- egy bulira az is megteszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!