Ma az előbb nagyon megéheztem és hát ettem. Nagy bűnt követtem el? Hány kalória volt ez körülbelül?
Figyelt kérdés
Már délután nem nagyon eszek, de ma eléggé lightos volt a napom, és megéheztem, csináltam 1 salátát sok paradicsom,paprika, 2 szelet pulykamell sonka , ezt leöntöttem kis tejföllel, és kis delikáttal izesitettem. Mennyivel fussak ma többet?:) segítsetek:) Köszi előre is2009. aug. 16. 16:05
1/4 anonim válasza:
Eza kaja amit ettél majdnem mind zöldség(tejföl,és sonka kivételével) semmivel sem kell többet futnod -.-
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom hogy salátából bármennyit lehet enni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) főleg hogy ilyen gyorsan
2009. aug. 16. 16:16
4/4 anonim válasza:
a kis tejfölben zsír volt, a delikátban pedig cukor és só, kb. 2km-rel többet futsz és már jó vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!