Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? (többi lent)

Nikozia12 kérdése:

Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Júniusban kezdtem az Életmódváltást(nem fogyókúrázom)Edzeni járok,odafigyelek mit eszem. Szépen jönnek is rólam le a centik. '13. Augusztusára tűztem ki az álomalakot. Nem akarok visszahízni úgyhogy inkább mindent szépen lassan. Vannak sajnos helyek ahonnan nagyon nehezen indul meg a fogyás(belső comb,alhas,kar) de nem keseredem el mert olyankor eszembe jut h. augusztus a cél :)

A problémám a következők. Úgy érzem kezdek egy kicsit "beleőrülni"... nem tudok sokszor bűntudat nélkül leülni enni. pedig nincsenek falási rohamaim..még bűnözni sem igazán szoktam. De ha nincs itthon olyan étel amit megehetek..akkor inkább nem eszek.(tudom hülyeség) Minden e körül forog..és mintha kevésbé lennék életvidám mint voltam.

Másik: jöttek a betegségek. Hullik a hajam..törik a körmöm. Immunrendeszerem egy nagy nulla. Megfázok,felfázok. Gyomrom rendetlenkedik. Vagy fekélyem van vagy a gyomorsavam nagyon magas(ez akár munka miatt is lehet) 12 órázom 2 műszakban.(ápolónő vagyok) de munkahelyen is figyelek h. mit egyek.

Energiám kevés van. Régebben a tűző napon, étel, ital nélkül végig tudtam állni egy egész napot csak h. az első sorból nézhessem a kedvenceimet. Ellenben pár napja úgy h. ettem ittam előtte ki kellett szedni a szekusoknak mert elájultam.(pedig betúrtam egy csokit előtte mert éreztem h. baj lesz)

Lehet h. valamit rosszul csinálok, de annyi mindent mondanak h. ezt meg azt ne egyél h. az ember teljesen megzavarodik.

Bocsánat h. hosszúra sikerült, de nem akartam 3 kérdésben feltenni.

Utolsó(ígérem:)): tudtok mondani olyan energiát adó, hasznos ételt amit edzés előtt ehetek..mert mostanság azt sem bírom igazán..pedig nem koplalok. Köszönöm! 23/L

2012. nov. 22. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Hagy kérdezzem meg, életmódváltás keretében gabonákat eszel, és tejtermékeket? Mert ez mindenre választ adna.

Az egészségesnek titulált teljes őrlésű gabonás, müzlis ételek ugyan olyan silány ch források mint a fehér kenyér, ugyan azt a gyenge, vitalitáshiányos állapotot idézik elő. Hús és zöldség az ami tápláló, én ezeket ajánlom röviden.

Aztán bele lehet menni hogy melegítő hatású fűszerek, 3 percig áztatott zöld tea, de ezek már apró ráadások csupán. Fehérjében, zsírban dús táplálékok, tej és gabonafélék, szénhidrátforrások elhagyása, unalmas de az itt kérdezők 99%-án ez segít, hiszen fogyni szeretnének, egészséget szeretnének.

2012. nov. 22. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:
a legtöbbet csirkét és zöldséget eszem. Müzlit ilyesmit nem. Tejet maximum kávéba mert nem igazán szeretem, de anélkül nem tudom meginni.
2012. nov. 22. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!