Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér nők! Miért szidjátok a...

Kövér nők! Miért szidjátok a vékonyakat, ha ti is azok akartok lenni?

Figyelt kérdés

Én pl. vékony vagyok, és mondjuk felülről abszolút nem telt, és az alkatomra állítólag nagyon sokat beszólhatnak, hogy "áhh, ezt a férfiak úgy sem szeretik, nincs mit rajtad fogni" - és ezt legtöbbször jelentős súlytöbblettel rendelkező emberek mondják, akik nem képesek lemondani a sok sütikéről, és nem bírják felemelni a s.eggüket, hogy elmenjenek sportolni, csak panaszkodnak az alakjuk miatt, hogy milyen dagadtak, és nem tudnak fogyni, csak elhagyják magukat, és nulla akaraterőjük van, de emelett muszáj, hogy másokat oltogassanak, hogy háháhá én nem vagyok vékony, tudnak rajtam mit fogni.. Ez mind szép és jó lenne, ha nem akarnának emellet lefogyni.

-.-

2012. nov. 22. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

"Ez mind szép és jó lenne, ha nem akarnának emellet lefogyni. "

Nem, ez semmiképpen nem elfogadható viselkedés. Az szuper, ha valaki jól érzi magát a bőrében, legyen bármilyen testalkata, de bunkóság másokat lenézni, leszólni. Am van itt némi fogalomzavar, mert a "van mit fogni rajta" nem a túlsúlyos, hanem az alapvetően karcsú, de homokóra alakú nőkre illik, akik kissé "bögyös-faros" alkattal lettek megáldva. Egyébként úgy hiszem, hogy a mások gúnyolása egyfajta önbizalomnövelő célzattal történik, ami egyszerre bosszantó és szomorú dolog..

2012. nov. 22. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Én világéletemben vékony voltam (normálisan vékony), de soha nem mondtak ilyesmit.

A barátnőm viszont csont és bőr, neki tényleg mondtak ilyeneket (és valószínűleg igazuk volt...) Egyszer megunta, és visszaszólt, hogy "semmi közöd hozzá, én sem mondtom neked, hogy dagadt disznó vagy, egyél kevesebbet" (neki is igaza volt). Azóta nem bántják.

Javaslom neked is.

2012. nov. 22. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzés: a vékony lányok nem mind anorexiások, lehet valaki 175 cm és 55 kg kalóriaszámolgatás és bűntudat nélkül.

28/n

2012. nov. 22. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem ettszik a vékony alak mármint a nagyon vékony..de őket sem szidom..
2012. nov. 22. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom hol laksz, de nálunk még mindig mi vagyunk szidva, a kövérek, és általában a vékonyak szoktak beszólni. Az egész életemet tönkre tették általánosban és középsuliban is a kis csini csajszik, kígyó módjára nyomatták belém a gonoszságaikat, mint a mérget.

Amúgy ez tény, hogy a túl vékony nőket nem szeretik a férfiak, de a túl nagyot se sokan, szóval...

Szóval ez patt helyzet, a legtöbb kövér nő nem szid senkit, míg fordítva több esetben fordul elő. (benn vagyok egy-két fogyi klubban és nagyon sok panasz van, többségünk ezért se jár el közösségbe mozogni, mert ki vagyunk pécézve)

Ha nagyon érdekel én a kedves szüleim miatt lettem kövér, mert szendvicsen neveltek fel és azt hiszem nem várható el egy gyerektől, hogy ezt tudja: ártalmas, hizlal. Ráadásul olyan a genetikám is, hogy szaladnak fel a kilók, hiába jártam külön tesire, röplabdára, nem ettem sütikét, de mivel nem volt itthon más, ezért semmit nem értem vele.

Most, felnőttebb fejjel már megy, már tudok magamra főzni is...

2012. nov. 22. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Figyu! Én kövér voltam, vagyok és leszek is. Eszem ágában sincs lefogyni! Nekem nem tetszik a vékonyság...sorry. DE nem szidok senkit! Te olyan én meg ilyen vagyok ennyi. Neked úgy, nekem meg így jó. Csak az általánosítást nem szeretem...miszerint minden kövér nő le akar fogyni (nem igaz..) és minden kövér nő szidja a vékony nőket (ez sem igaz...)

Ne foglalkozz velük! Sajnos tele a világ hüly.ével...ezt el kell fogadni...

2012. nov. 22. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szitu: Miért ribizi le a csúnyácska csaj a gyönyörű nőt? Mert féltékeny. Aki dagi és fúrja a csinosabbat,az tényleg irigy. Aki nem,az meg teljes harmóniában van önmagával.Annak mindegy.Embere válogatja.
2012. nov. 22. 11:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Az idegesített, hogy mindig mondták, hogy kajáljak... Kajálok, de nem mindig, és hogy ez miért zavar másokat. Valaki meg fel akart hízlalni, na mondom persze, szerintem abszolút nem vagyok sovány. Nem tudom, hogy mások miért nem képesek a saját dolgaikkal foglalkozni.
2012. nov. 22. 16:22
 9/9 anonim válasza:
64%

Heh! Én soha nem piszkálok senkit a testalkata miatt. Hát mondhatunk kövérnek (és nem is tévedünk) a 165cm/68kg-mal bár viszonylag arányosan oszlik el szóval... na mind1

Szerintem ez többek közt azért van mert igaziból közvetetten/közvetlenül az jön a médiából, hogy a vékony és csak a vékony és csak a nagyon vékony lányok a szépek...szerintem ezt a beszólogatást vehetjük egy gonosz ellentámadásnak amit tulajdonképpen tudat alatt folytatunk.

Én is szeretnék fogyni, sportolok is de az biztos, hogy nem akarok nagyon vékony lenni nekem bőven elég lenne egy ilyen mínusz 10 kg-val habár tom, hogy még sokan azt is zsírdisznónak mondják...ccc

Szóval szerintem azért mert őket is egyfolytában csesztetik (még a teljesen normális BMIseket is) és ezzel vissza akarnak vágni. Mindkét "fél" részéről vannak durva dolgok és mindkét fél mond igazságokat de szerintem nagyon bunkó dolog beszólni a másik testalkatára.

2012. nov. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!