Miért szidjátok a fogyasztószereket?
Sziasztok!
Nagyon elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés. Az oldalon barangoltam, és millió Reductillal és társaival kapcsolatos negatív kritikát, véleményt olvastam.
Nem egy olyan ember él, aki nem tudta leadni a súlyfeleslegét csupán diéta és mozgás segítségével. Az ilyen, agyi központokra ható készítményeket szigorúan orvosi ellenőrzés mellett lehet szedni. Természetesen nem egészséges, ha mesterségesen "kikapcsolod" az éhségérzeted, de vannak olyan esetek, mikor ez a megoldás.
Ha valaki szakember, orvos támogatásával és ellenőrzésével, rendszeres kontrollvizsgálatok mellett szedi ezeket a szereket, az miért "fekete bárány"?
A véleményeket köszönöm.
Üdv.
Azért mert akarat gyenge emberek, és soha nem lesznek soványak, mivel ez csak átmeneti állapot, az elhízás okát nem szünteti meg (bánat evés, habzsolás stb...). Amíg agyban nem teszi helyre valaki a dolgokat addig csak ideig óráig jók ezek a szerek.
Olyan nincs hogy valaki ne tudna sporttal és diétával lefogyni. Ezek mind kifogások.
Mi előtt valaki azt mondaná biztos vékony vagyok és nekem könnyű papolni, elmondom hogy én is a kövérségből jöttem, majd 40 kiló túlsúly dobtam le. Átestem ezeken a dolgokon amiket fent említettem (bánat evés stb..stb...)
Kedves 13:07, nagyon köszönöm a válaszodat! Minden tiszteletem a Tiéd, gratulálok!
Én sokáig jártam edzőterembe aerob-és kondícionáló edzéseket végeztem. Ma már nem járok, viszont a mindennapi mozgás megmaradt. Istenien érzem magam tőle! A diétát is tartom, igaz néha elcsábulok, ha csoki kerül a közelembe, van is bűntudatom rendesen.
Ami nálam a bökkenő, hogy diétával, edzéssel egy dekagramm sem ment le. Formálódni is alig formálódtam.
Felkerestem egy dietetikust, aki egy hónap megfigyelés után Reductilt írt fel nekem. Nem régóta szedem a készítményt, de úgy megdobta az anyagcserém, hogy hajj. Rengeteg felgyülemlett víz-és salakanyag távozik a szervezetemből. Nem tudom mi lehetett a probléma, s nem is érzem magam kirívó esetnek, de azt hiszem, vannak olyan esetek, mikor az életmódváltás önmagában nem elég. Hogy mi (volt) a bökkenő, máig sem tudom. Mindenesetre az orvosi ellenőrzés mellett szedett szereket -saját tapasztalat alapján- nem tudom elítélni...
"Itt általában az van elítélve, aki azt sem tudja, mit a szénhidrát meg a fehérje között a különbség, próbált pár nőilap-diétát de belebukott, aztán kérdezgeti, ki tud Reductilt szerezni. Van akin segíthet a reductil, de sokszor nem megoldás, ez olyan mint pattanásosságra egyből a Roacuttan!"
Teljesen egyetértek, a gyógyszeres fogyás max az esetek 1%-ában szükséges a többi általában vagy lusta vagy akarat-gyenge.
NE feledjük el hogy gyógyszer hatásaival mellékhatásaival együtt.
Köszönöm a válaszokat!
Kissé megnyugodtam a magam szempontjából :)
Tökéletesen rávilágítottatok a dologra, és választ kaptam a kérdésemre; kit miért ítélnek el.
Köszönöm szépen.
További szép napot Nektek!
Kedves első válaszoló! Bocs, hogy offolok, de a helyzet a következő: napi 700-800 kalóriát viszek be a szervezetembe, és mégsem tudok lefogyni, lassú az anyagcserém...
ERRE AZ ESETRE VANNAK EZEK A SZEREK!!!!!!!!!!
Az, hogy sokan szedik, sajnos nem azoknak a hibája, akik kénytelenek szedni, és akiknek kitalálták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!