Súlytartók! Ti milyen gyakran esztek rizst, tésztát, kenyeret? Péksüteményt, cukrászati aprósüteményt szoktatok venni? Vagy ti is leszoktatok róluk?
Kenyeret minden nap reggelire, néha este 1 zsemlét. Péksütit nem szeretem, szerencsére a cukrászsütiket sem. Kivéve a régi fajta kakaós csigát (ami nem fornetti és nem felfújt cucc), abból hetente-kéthetente szoktam venni 1 db-ot reggelire (olyankon nem eszem szendvicset).
Rizst (bulgurt), krumplit és tésztát gyakran eszem, általában ezek váltakoznak ebédre némi hússal. Mellé mindig van zöldség, a reggeli mellé is. Néha csak zöldség van a húshoz. És sok levest eszem.
Házi sütit ünnepekkor, szülinapokkor, több szeletet is, de nem egy fél tortát.
Nekem inkább a mozgásszegény életmód a problémám: 8 órás munka, + suli, + háztartás (kétnaponta főzök) - ezek után hulla vagyok, megmondom őszintén, inkább olvasok, mint fussak, ha van szabadidőm. És persze a férjemre is kell idő. Nehéz így.
Én 2éve ütöttem a 80kg-t,most 53 vagyok!
10kg hülye,kínlasztó diéta révén sikerült leadnom,a többit nem ételelhagyásos francokkal.
Mindent enni (mert szüksége van rá a szervezetednek!)
Fogyózásnál az adagot kell csökkenteni nagyon apránként,hogy vissza húzódjon az ember gyomra.
...és ha átáll az ember gyomrában a rend,nem is bír annyit enni mint anno. :)
én így tartom a súlyom,nem is bírnék többet enni.. :P
sütiket csak ünnepkor akkor is 1-2szelet
kenyeret reggelihez szoktam-mavas vagy barna
rizst ebédre és vagy vacsorára is különféleképp elkésítve van hogy egytálételként
pl rizsleves főtt hússal, főtt tojással vagy májgombóccal
resztelt máj rizzsel
paradicsomos húsgombóc
csirkerizotto
pulykarizotto
töltött cukkini
rakottkáposzta, brokkoli
rizseshús stb
Rizst gyakran eszem, tsztát ritkábban, kenyeret kizárólag teljes kiörlésűt.
Péksütiket egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!