Most sütöttem aprósüteményt, de sütés után megkeményedett. Mit lehet vele csinálni hogy megpuhuljon?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 17:53
1/6 anonim válasza:
Rakd 1 zárható dobozba és tegyél melé 1 félbe vágott almát . reggelre megpuhul..
2/6 anonim válasza:
Vissza fog puhulni, ha párás közegben van. az előző válasz, a szokásos praktika, és bevált.
4/6 mustafa33 válasza:
Ez így működik, semmit ne csinálj, takard le egy konyharuháýval és várj egy napot.
5/6 anonim válasza:
Sütés után alap hogy megkeményedik. Majd ahogy telnek a napok harmdnap már elég puha lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2012. okt. 30. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!