Ha délelőtt péksüteményt eszek, de déltől betartom a diétát ugyan úgy lemegy a felesleg ezek szerint (amit lejjebb megírok). Nem? Főképp, ha naponta edzek mellette.
ha délelőtt eszel szh-t és du már csak fehérjét....
de NEM 90 napos diétát
és kevesebbet eszel mint eddig
és mozogsz
FOGYNI FOGSZ...
Diétában péksüti? Anyám borogass!
Cukrot nem eszünk diéta alatt mert hizlal mind1 mennyi kalória akkor is. A szervezet elraktározza zsírnak ugyanúgy ahogy a lisztet is. Ha van egy célod (-10kg) akkor ne kifogásokat keress, hanem próbáld elérni azt. Hidd el menni fog ha valamit nagyon akarsz azt meg tudod csinálni. Amig az étrendedben ilyen dolgok vannak csekély az esély a sikerre.
Szerintem tudnál gyümölcsöt enni, ha igazán akarnál. Pl. hétvégén bevásároltok egy jókora adagot. A péksütemény csak fehér liszt és cukor, meg ki tudja, mi még...akkor sem kéne enni, ha nincs diéta. Csak gondolj gy túrós táskára:fehérje és szénhidrát egyben.
Nem egészen értettem, 3-szori étkezésre vagy befizetve a menzán? Vagy a menza alatt a büfét értetted?
Egyébként a 90 napos lényege a szétválasztás! Délelőtt pedig azért kell gyümölcsöt enni, mert főleg akkor emésztünk, és ez nem terheli le a gyomrod+rostokkal is segíti az emésztést.
Előző vagyok. Valószínű büfé lehet, mert ha be vagy fizetve, hogy tartod be a diétát? A suliba tuti nem a 90 napos szt főznek...
Szóval, ha nem tetszik, amit ott adnak, vigyél magaddal mást.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!