Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlevés után zsír vagy víz?

Túlevés után zsír vagy víz?

Figyelt kérdés
Hétközben nagyon szépen sikerül tisztán ennem, de tegnap vendégségben voltam. A főétkezéseimet nem rontottam el, de az esti mulatozáskor összejött sajnos szelet torta, bor, és kevés bonbon. Kb. +1000 kcal-t vittem be édességből, alkoholból. Ma reggel +1 kilót láttam a mérlegen, gondolom ez a szénhidrát miatt visszatartott víz is. Zsír gondolom nem jöhet össze, hiszen nem +9000 kalóriát vittem be...
2012. nov. 18. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Holnapra lemegy, ennyitől nem hízhattál egy grammot sem.
2012. nov. 18. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem. A +1 kiló a ki nem ürített vizelet és széklet. Folytasd a diétád a megszokott ütemben, holnapra kiürül belőled a felesleg.
2012. nov. 18. 13:12
 3/3 anonim válasza:
De a csoki meg a cukor meg ezek hogy nem raktározódik el? 😄ma én is túl ettem, ettem csokit, popcornt meg ittam is egy kevés csoki likőrt 🥺ez okozhat hízást? El rontja a fogyókúrát? 🥺plusz ma ettem kenyeret is amit nem szoktam meg krumplit 😔
2022. jan. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!