Mit egyek/igyak, hogy elmúljon az édesség utáni vágyam?
Figyelt kérdés
Vagy tudnátok nem túl hízlaló desszerteket?2012. nov. 17. 09:26
3/7 anonim válasza:
valami olyan mézes süti, amiben nincs cukor. a mézből elég egy kicsi és kielégítődik az édesség utáni vágyad.
de lehet, hogy valamilyen fontos vitamint vagy ásványi anyagot nélkülözik a szervezeted (pl. C vitamin). az szokott édesség iránti sóvárgásban megnyilvánulni.
4/7 anonim válasza:
én ilyenkor beáztatok zabpelyhet egy kicsi vízbe és tejbe, majd rakok rá pici mézet és gyümölcsöt. ettől teljesen telítődöm, és nem hízom tőle.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. nov. 17. 12:18
6/7 anonim válasza:
Zabpehely gyümölccsel, fahéjjal, cukormentes kakaóporral, pár kocka étcsokoládé, tejberizs fahéjjal, pár kanál méz, gyümölcsök.
7/7 anonim válasza:
Furcsán hangzik, de amióta egészségesen étkezek, azóta nem hiányzik az édesség.
Korábban minden nap ettem édességet, ha nem, akkor szinte elvonási tüneteim voltak.2 hónapja elkezdtem diétázni, sok zöldséget eszek csirkemellel, kevés gyümölcsöt,sok natúrjoghurtot, túrót, és 2 hónap alatt 2x nem tudtam nemet mondani, tehát kétszer bűnöztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!