Meghíztam a koliban, mennyit kellene leadnom? (képpel)
Ez az első félévem a koliban, és sajnos eléggé kikerekedtem nyár óta. Hány kilót kellene leadni így ránézésre?
(Egészségileg rendben vagyok, esztétikai szempontból kérdezem)
Vegyük hozzá, hogy augusztusban még így néztem ki:
"Első: annál sajnos több. A kérdés viszont az, hogy meenyit adjak le?"
Ez mi?
Mi az, hogy annál több? Honnan tudod? Ha tudod miért kérdezed?
Nem értem, ha ezzel tisztában vagy akkor miért vársz tippeket?
Na mindegy, ahelyett, hogy tippekre vársz inkább kezdj el kevesebbet enni, ill. ha van rá lehetőséged kezdj el futni.
Az evést felesleges túldrámázni (értem ez alatt, hogy nem kell egy testépítő étrendjét követned, vagyis nem kell egy nap egy egész csirkét bevágnod stb.). Elég, ha elhagyod a nasit. Tehát pl. tanulás közben nem vágsz be egy zacskó chipset (és hasonló).
De te is ráfogsz jönni, hogy mi az amit el kell hagyni vagy kevesebbet kell belőle enni, esetleg kiváltani más étellel.
Felesleges komplett étrendet összeírnod, kalóriát számolnod. Egyszerű paraszt ésszel el lehet dönteni, hogy jó nekem ennyi elég volt és, hogy nem ülök be a mekibe 5 sajtburgerre stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!