Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a tesóm...

Mit csináljak ha a tesóm minden nap azzal bánt meghíztam?

Figyelt kérdés

Gúnyolódik. Nem érzem magam kövérnek.165 60 100 68 100vagyok. Régen 50 voltam szültem 1 hónapja. Nézem az utcan is az embereket még igy is inkább vékonyabbak közé tartozom miért bánt?

Igaz a mellem nagyobb a fenekem is a hasam még nem huzodott vissza de a haskörfogatom szépen lejött.nem értem miért bánt? Ő 105 kg 175 centihez. Fiu.én sose bántom pedig most kiszámoltam az ő BMI je alapján túlsúlyos.

2012. máj. 15. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért bánt, mert irígyli, h te szülés után sem vagy elhízva. Fiúból nem néztem volna ki ezt a viselkedést. Amíg le nem írtad a nemét, addig azt hittem lány.
2012. máj. 15. 08:15
 2/7 hollófernyiges ***** válasza:
175 centihez 105 kiló az nem túlsúlyos hanem kövér.
2012. máj. 15. 08:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk a tesóm nagyon izmos is amellett régen gyúrt szóval annyira nem kövér de ngy hasat eresztett amellett hogy széles vall izmos láb kar de a hasa gáz.mégse mondom neki. Amugy már 43 éves.és mindig a nőket szidja hogy ribizlik pénzre mennek.és csak a hírességek tetszenek neki beyonce meg horváth éva stb.ná most megnéztem beyonce alakja 87 68 107 akkor neki rosszabb mint nekem. Mégis folyton azt hallom mert benne volt a blikkben beyonce a legszebb kismama.annyira elveszi az önbizalmam.mindig azt mondja érezteti hogy én egy senki kövér undoritó testü vagyok.mivel már nem 50 kg vagyok.
2012. máj. 15. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Pedig mikor tüőrben nézem ,aga, én ugy érzem arányos vagyok.nem vagyok vékony de a derekam pl az.annak meg valahol örülök hogy mellesedtem.
2012. máj. 15. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy vagy undorító. Tesód egy érzéketlen barom. Szerencsétlen ember, aki a saját frusztrációját éli ki rajtad.

Beyonce meg persze, h tökéletes volt terhesség alatt és után. Az egész terhessége megjátszott. Láttam egy élő adásban készült interjút, ahol leülve felgyűrődött a hasa, úgy, ahogy terhes has nem tudna.

2012. máj. 15. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, hogy mondja, én is szoktam mondani a hugomnak, de nem komolyan + ő mondja ezt mindig magára. Csak nem szeretem azokat az embereket akik mindig mondják, hogy igy vagyok meg ugy vagyok kövér nem tesz semmit, sőt gyorskajákat eszik, mert az ilyenek ne panaszkodjanak.
2012. máj. 15. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A tesók már csak ilyenek. Te nem elhíztál, hanem terhes voltál, azért ez jelentős különbség:)
2012. máj. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!