Koliban vagyok, miket egyek, HELP, nagyon csábító Budapest?
Kolis vagyok, persze van közös konyha, meg a szobánkban hűtő.
Budapesten egy csomó finom péksütis van minden metrólejárónál, meg annyi féle étterem, hogy csak na... nálunk szerintem van 2 db török étterem (vidéki vagyok) meg pár kínai, de itt minden sarkon, péksütis, meg meki, meg kajálda... (ahol én lakom, csak 1 Meki van, burger king, kfc ilyesmi nincs)
Mit tegyek, hogy ne csábuljak el? Miket esztek, ha kolisok vagytok, vagy miket ennétek a helyemben?
"Miket esztek, ha kolisok vagytok" - amikor én kollégiumban laktam elittam minden pénzemet szinte, így kaján egyszerű volt spórolni.
De volt ismerősöm - innen is üdvözlöm - aki felvilágosított mit kell tenni ha mégis megéhezne az ember, vagy szimplán nem maradna elég keret: csinálni rántotthús-szimulátort. Fogod a szelet kenyeret, megszórod ételízesítővel és jóétvágyat... :P :D
3.
én is voltam kolis, de te biztosa fiú vagy :)))
#5 - miből találtad ki? :P :D
Egyébként ettem néha rendesen is: ropit vagy földimogyorót majonézzel, kenőmájasos zsemlét sajttal és mandarinnal, ilyeneket... Ami nem jött be, az a csütörtök este főzött teák, amikhez már nem maradt alapanyag. Az biztos, hogy Haribo-medvékkel nem lehet teát édesíteni megfelelően. ;D
Ejjj, ez a haribo medvés nagyon állat :D Szereztél nekem pár jó pillanatot vele :)
Egyébként boltba járok, ott veszek májrém, pékár aztán csá. Nincs pénzem felesleges dolgokra, meg a szupimarketekben ízre hasonlót kapsz, negyedannyiért. :D
Állj ellent. Szép is lenne, ha minden fővárosi kövér lenne, csak, mert itt van egy halom kajálda egymás hegyin-hátán. :D
Nézz itt körül, biztos sok minden megoldható és még olcsóbban is jössz ki és te magad rakod össze a menüt, így nehezebb az esélye, hogy hízz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!