Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koliban vagyok, miket egyek,...

Koliban vagyok, miket egyek, HELP, nagyon csábító Budapest?

Figyelt kérdés

Kolis vagyok, persze van közös konyha, meg a szobánkban hűtő.

Budapesten egy csomó finom péksütis van minden metrólejárónál, meg annyi féle étterem, hogy csak na... nálunk szerintem van 2 db török étterem (vidéki vagyok) meg pár kínai, de itt minden sarkon, péksütis, meg meki, meg kajálda... (ahol én lakom, csak 1 Meki van, burger king, kfc ilyesmi nincs)

Mit tegyek, hogy ne csábuljak el? Miket esztek, ha kolisok vagytok, vagy miket ennétek a helyemben?

2012. nov. 2. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézz be időnként a kolis hűtőbe. Ami az ilyen helyeken lenni bír, attól egy hétre elmegy az étvágyad.
2012. nov. 2. 20:49
 2/9 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak lemész a menzába!! Egyébként tudom még ajánlani a nyugati alauljárót és a kis talponálló büféket a pályaudvaroknál
2012. nov. 2. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:

"Miket esztek, ha kolisok vagytok" - amikor én kollégiumban laktam elittam minden pénzemet szinte, így kaján egyszerű volt spórolni.

De volt ismerősöm - innen is üdvözlöm - aki felvilágosított mit kell tenni ha mégis megéhezne az ember, vagy szimplán nem maradna elég keret: csinálni rántotthús-szimulátort. Fogod a szelet kenyeret, megszórod ételízesítővel és jóétvágyat... :P :D

2012. nov. 2. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én is ennék minden nap Szerájban meg stb. De egyszerűen nem engedhetem meg,hogy mindig gyorséttermekbe stb. kajáljak. Helyedben vennék 2 kg rizst+ 2kg csirkét(combot,mell,szárny) kisütném és azt enném 1 hétig kb:D
2012. nov. 2. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:

3.

én is voltam kolis, de te biztosa fiú vagy :)))

2012. nov. 2. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Jobb, ha vigyázol. Én is imádok enni, 56 kilós voltam, amikor felkerültem Pestre, most 95 vagyok. De már voltam 101 is. Itt pesten állandóan meghízok, túl csábító az ételkínálat.
2012. nov. 2. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:

#5 - miből találtad ki? :P :D

Egyébként ettem néha rendesen is: ropit vagy földimogyorót majonézzel, kenőmájasos zsemlét sajttal és mandarinnal, ilyeneket... Ami nem jött be, az a csütörtök este főzött teák, amikhez már nem maradt alapanyag. Az biztos, hogy Haribo-medvékkel nem lehet teát édesíteni megfelelően. ;D

2012. nov. 2. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ejjj, ez a haribo medvés nagyon állat :D Szereztél nekem pár jó pillanatot vele :)

Egyébként boltba járok, ott veszek májrém, pékár aztán csá. Nincs pénzem felesleges dolgokra, meg a szupimarketekben ízre hasonlót kapsz, negyedannyiért. :D

2012. nov. 3. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Állj ellent. Szép is lenne, ha minden fővárosi kövér lenne, csak, mert itt van egy halom kajálda egymás hegyin-hátán. :D

Nézz itt körül, biztos sok minden megoldható és még olcsóbban is jössz ki és te magad rakod össze a menüt, így nehezebb az esélye, hogy hízz:

[link]

2012. nov. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!