Melyek a leggyorsabb es leghasznosabb fogyokura modszerek? (Segito anyagok nelkul pl. tablettak)
Nincsenek hasznos fogyókúra módszerek. Ha valóban elhíztál, nem elég egy kúra, mert ha lejár, és visszatérsz a mostani életviteledhez, a tested is visszatér ugyanebbe a formába.
Életmódváltás kell, az egészségtelen ételek kizárása (finomliszt, cukor főként) az ételek mennyiségére odafigyelés, és sport.
Nagyon macerás ez, én tudom, könnyebb volna 2 hétig nyomni valami kúrát és kész, de sajnos ez az igazság.
Gyorsan nem szabad fogyni ha tartós eredményt akarsz elérni.
A hizlaló ételeket és a nassolást kell száműzni az étrendből és elkezdeni rendszeresen sportolni.
- cukros üdítők, cukrozott péksütemények (kakaóscsiga pl), csokoládé, nápolyi, jégkrém, fagyi stb...
Húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt, gyümölcslevet, tejterméket és sok sok cukormentes folyadékot kell magadhoz venni. Természetesen kenyeret is kell mondjuk pirítós vagy teljes kiőrlésű formában fogyasztani de csak mértékkel.
A másik lényeges, sőt a lényegesebb része az életmódváltásnak a SPORT.
tempós séta, kocogás, biciklizés, úszás, tenisz, fallabda, aerobic. Ezek mind nagyon jók.
Heti 3-4 alkalommal minimum 1 órán keresztül!!
A tartós fogyás előbb utóbb el fog indulni. (5 nap alatt még ne számíts csodára...)
Természetesen lehet gyorsan fogyni koplalással. Viszont amint újból elkezdesz enni, a dupláját szeded vissza. (a lelassult anyagcsere miatt) Ez utóbbi módszert hülyeségnek tartom.
Egy nagyon kedves barátom nagyon röviden megfogalmazta a fogyókúra lényegét:
1. Nem eszel annyit, mint egy bálna.
2. Figyelsz rá, hogy mit is eszel (nem, a chips nem kaja, a kóla nem innivaló)
3. Mozogsz.
Ha ezt a hármat csinálod, bajod már nem lehet, sőt, ha nincs egyéb (pl. hormon) problémád, fogyni is fogsz.
Szia! Ha esetleg inspiráció, "társ", segítség kellene a kezdéshez, ajánlom a tegnap indult életmódváltásról szóló facebook oldalt. A nő az update módszer segítségével próbálja megváltoztatni életét. Keresd ezt: Alakreform Ancsa. Hátha segít...
Sok sikert kívánok nektek!
ha valaki hajlamos a hízásra, egy másfajta életmódra kell váltani.
tapasztalat, hidd el. hosszútávra kell tervezni, olyan étrendet kialakítani amit életed végéit tartani tudsz.
én évekig próbálkoztam ilyen olyan diétákkal, aztán sok bajom kialakult, hormonális főleg, és más is. ezeknek köszönhetem hogy végiggondoltam mit hogyan kéne, és nem hülye diétába kezdtem hanem életmódot váltottam. talán nem a legegészségesebb de ez az amit tartani tudok.
hetente 7 napot edzek.
az első 2 hónapban még 30 perc szobabicikli és 15 perc hasizomerősítés volt végig.
jelenleg 35 perc bicikli és 20 perc hasizom van heti 4szer, a maradék 3 nap pedig 1 óra szobabicikli és fél óra hasizmozás.
december végén fogom még emelni a 35 percet 40re.
az étkezésem dióhéjban:
hús, hal, tojás, tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű liszt, abonett, csökkentett szénhidráttartalmú kenyér, rozskenyér, magvak
heti egyszer krumplis étel
heti egyszer diabetikus tészta(csökkentett szénhidráttartalmú)
rizst nem eszem mert nem szeretem
az adagokat nagyon figyelem 1 étkezés 150 gramm,
tésztából 30g
(igen, lemérem az ételeim súlyát!)
mértékkel diabetikus édességek
kb ennyi.
a harmadik hónapban vagyok és 23kg mínusznál járok. még nagyon sok van hátra de ez az egyetlen amivel kapcsolatban azt érzem, életem végéig csinálni tudom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!