Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leggyorsabb fogyókúra (? )

Leggyorsabb fogyókúra (? )

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,153 cm és 55-56 kg.A hasamon van pár felesleg,hogy lehetne leggyorsabban eltüntetni.Kori? vagy inkább futás ? Enni nagyon szeretek,az lehet a baj.A testem többi részével megvagyok elégedve,csak a hasi tájékkal nem.Tudtok valami hatásos fogyókúrát ajánlani ? (:
2012. jún. 24. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Futás, aerobic vagy zumba, még szerintem az a fajta sétálás is jó, amikor a pulzusod folyamatosan magas, tehát egy 30-40 percig így sétálni, az is segíthet, de erről nem tudok, ezt a tévében mondták.

Szerintem a futás lenne a hatásos, meg egy kis hasizom erősítő torna sem árthat :)

2012. jún. 24. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,megfogadom :)
2012. jún. 24. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
figyelni kell a táplálkozásra, de ha annyira szeretsz enni, szerintem az se baj, nagyon finom diétás kajákat lehet sütni-főzni. meg ha a nasizással van gond,lehet bűnözni. én úgy fogytam le hogy majdnem minden reggel megettem egy kis csokit (de tényleg keveset), és ugyanúgy sikerült. egyébként ezt ugye mindenki hangoztatja de igaz is, diétával nem igazán lehet sikereket elérni, mármint persze lefogy az ember, de visszaszedi ha elkezd megint úgy enni, ahogy előtte. életmódváltásra van szükség, és sok mozgásra. hajrá:)
2012. jún. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!