Sport + ilyen táplálkozás = elérem amit akarok?
Hello mindenkinek. Nos, arra gondoltam, mivel nagyon leszeretném adni a felesleget a hasamról ami megmaradt, hogy kijárnék futni, a táplálkozás maradna az egészségesebb mellett (néha csoki vagy valami azért lecsúszna), de azért sok zöldség,gyümölcs,hús és kevés szénhidrát.
Emellett amit sportolnák/nék: kocogás (ezt olyan 40percig heti 3-4x minimum) aztán túra, néha úszás, ilyesmik. Így amit leadnék zsírt lehet valami izom a helyébelépne- nem? - ha valami gond van vele, légyszi írd meg, ha pedig sikerülne amit akarok, akkor is.
1. ha komolyan gondolod a diétát akkor csoki vagy valami nem csúszik le
2. zsírból nem lesz izom
3. ennél pontosabban kellene tudni a táplálkozást ha komoly diétáról van szó.
Ezzel viszont eldiétázgathatsz, fogyni is fogsz valószínűleg, de teljesen száraz nem leszel!
Lehet izmosodnál, de a csokival vigyázz, mert magas cukor és zsír tartalmú. Ha izmosodni akarsz, akkor figyelj a fehérje beviteledre. Én pl. 70kiló vagyok, diéta alatt 250gramm fehérje és 150gramm szénhidrát megy. A szénhidrátot pedig fokozatosan csökkentem 50grammig.
A fehérjét ki tudod számolni könnyen: csirkemell 25%-a tiszta fehérje valamint nem árt az edzések után tejsavó fehérjét fogyasztani (body és fitness shopban kapható).
Szia! Szerintem jó, ha így csinálod. :)
Itt egy nagyon hasznos cikk a mozgásokról, ami nekem sokat segített a fogyásban, erősödésben egyaránt, sok minden hasznos infót megtudtam innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!