Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Harom muszakba dolgozom,...

Harom muszakba dolgozom, milyen dietat ajalottok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kover csak telt kicsit, (uszogumi, es has az van boven rajtam :) ) 158cm vagyok kb. 60kg, milyen dietat es milyen torna gyakorlatokat ajanlottok ami fogyaszthatna kicsit, legalabb 55kg szeretnek lenni, a problema az hogy 3 valtasban nem tudom rendszerezni az evesemet.

2012. nov. 9. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs gond a 3 műszakkal, mármint diéta szempontjából. Ébredés után van a reggeled, alvás előtt meg az este. Ne az órát nézd, lehet neked éjjel 11-kor lesz reggel. A többi ugyanúgy csináld, mint egyébként, tiszta élelem, tk lisz, olivaolaj, zöldség, sok fehérje, mérséket szénhidrát. Nincs cukor és fehér liszt. És természetesen sport. Éjszaka ha nincs nyitva uszoda, kondi lehet gyorsgyalogolni, kocogni, dvdre tornázni, otthon súlyzózni.
2012. nov. 10. 06:48
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom valaszod :)
2012. nov. 10. 07:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!