Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az élethossz...

Mi a véleményetek az élethosszig tartó kalóriaszámolásról?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális ha valaki csak így tud súlyt tartani fogyás után? Nem problémás, nem vezethet étkezési zavarhoz? Vagy rendben van?
nov. 25. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem normális. Egy idő után természetesnek kellene lennie az egészséges, normális étkezésnek és számolgatás nélkül sem hízik vissza az ember
nov. 25. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem normális. Meg kell tanulni mi az, hogy mértékkel evés.

Gyakorlat teszi a mestert, ahogy szokták mondani. Egy idő után rögzülnie kell automatikussá az egészséges mennyiség.

nov. 25. 13:38
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen étkezési zavarnak egy rossz kezelési módja. Ha valaki megtanulja az alapokat, adagokst, teste táplálását és kcalszámolás nélkül túleszi magát, annak garantáltan nincs egészséges kapcsolata az étellel
nov. 25. 13:49
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, nem unod? HAdd csinálja mindenki, aki akarja.
nov. 25. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Akinél ez semmilyen problémát nem okoz a mindennapjainak vagy a pszichéjének, annak oké.

Akinél okoz, annak felesleges minden nap minden ételt kalóriára pontosan mérni az egészséges testsúly elérése után, hisz pont az a lényege az életmódváltásnak, hogy megtanulunk a fizikai aktivitásunknak megfelelően táplálkozni, és normál mennyiségeket fogyasztunk zabálás helyett.

nov. 25. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Nemhogy normális, de egészséges is odafigyelni, hogy mit, és mennyit eszel, különösen, ha hízékony vagy, mint én. Kalóriaszámlálással fogyni nem nehéz, pláne, ha tudod, hogy hogyan kellene kinéznie egy egészséges étrendnek. Nekem 27 kg-ot sikerült, lassú fogyással, nem éhezve.

Egyébként vannak olyan betegségek is, aminél kifejezetten hasznos, ha ott az étkezési napló, amit vissza tudsz nézni. Nem beteges ez, inkább hozzászoksz, hogy írod. Most rápillantottam a kalóriabázisomra, 3129 napja vezetem, hogy mit eszem.

A másik, hogy méricskélsz hozzá, és ennyi idő után bármiről megmondod, hogy hány gramm lehet. :D

nov. 25. 17:07
 7/16 anonim válasza:
Én megbolondulnék,nem tudom beiktatni h számolgassam a kaloriákat,nagy átlagba nézem kb ra.persze egészségesen étkezem,legtöbb "rossz élelmiszernek" magas kaloriatartalma van,ezeket alapba kerülöm,figyelembe veszem a napi mozgást is stb.de ezek már az életem részei igy nagyon fel sem tünik..
nov. 25. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Így élni nem lehet. Pedig muszáj annak aki hízékony, mint a cukorbeteg úgy kell éljen. Soha nem eshet jól az étel, ha 1 darab süteménnyel többet eszik, már bűntudata van, en peldaul szaladhatok a holdig, ha napi 1200 kalóriánál többet eszem, hízok.

Borzasztó mint életminőség az biztos!

nov. 25. 17:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdeztem mert most lesz egy éve hogy számolom a kalóriákat, de már hónapokkal ezelőtt elértem a cêlsúlyt, már csak súlyt tartok. Kicsit tartok tőle hogy ha abbahagyom akkor mi lesz, nem hízok e vissza. De abban sem vagyok biztos hogy pszichésen jót tesz e az embernek ha örökké számol.... Nem tudom eldönteni hogy abbahagyjam-e vagy sem. De valószínűleg megpróbálom, aztán majd figyelem a súlyom és meglátom mi lesz.
nov. 25. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Négyes válaszoló: ezt a kérdést nem én tettem fel. Tudom, mire gondolsz, tegnap tettem ki egy kérdést, hogy ki hogy bír számolgatni, én nem bírnám ezt a hülyeséget, de ez a kérdező most nem én vagyok.
nov. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!