4 nap csalás hogyan befolyásolja a 3 hónapja tartó diétát?
Figyelt kérdés
Kb.10 kilót fogytam 3 hónap alatt, úgy hogy egyáltalán nem eszem cukrot, csak gyümölcsök formájában. A kenyeret, feherlisztet és pekarut elhagytam teljes mértékben. Helyette eszem mindenféle húst, sok zöldséget, teljes kiőrlésű tésztát.Az utóbbi 9 napban viszont többször bunoztem, pontosabban 4 etkezesnel. Volt pizza, torta, sultkrumpli...most nagyon buntudatom van, hogy minden karbavesz. Valakinek tapasztalata? Mennyi jöhet ilyenkor vissza? Nem merem magam csak nagyon ritkan, nem is tartok itthon mérleget, nehogy elmenjen a kedvem a súly ingadozás miatt...2020. jún. 8. 22:10
1/2 anonim válasza:
Ha ezután azt mondod hogy "mostmár úgyis mindegy" és visszaállsz a régi egészségtelen ételekhez, akkor nagyon.
Ha ugyanúgy folytatod az egészséges étkezést, és beiktatsz esetleg egy kis mozgást is az elkövetkező napokban, akkor sehogy.
Ne sanyargasd magad, néha belefér egy kis csalás. A kulcs a mértéktartásban van.
2/2 anonim válasza:
Én a helyedben többet mozognék, és akkor belefér egy kis nassolás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!