Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az élethossz...

Mi a véleményetek az élethosszig tartó kalóriaszámolásról?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális ha valaki csak így tud súlyt tartani fogyás után? Nem problémás, nem vezethet étkezési zavarhoz? Vagy rendben van?
nov. 25. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Inkább számolgatom, mint visszahízzak újra 130 kilóra. A számolgatás nekem a hosszú életet jelenti. A nem számolás a rövid halál.
nov. 26. 21:55
 12/16 A kérdező kommentje:
11, és gondolod hogy a számolás nélkül nem menne?
tegnapelőtt 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha ugyanaz vagy, aki rendszeresen felteszi ezt a kérdést: nem rosszból mondom, de menj szakemberhez. Nemcsak a számolás kényszeres nálad, hanem a számolás megkérdőjelezése is. Hiába kérdezed itt meg akárhányszor, ezt fejben kellene rendbetenned.

A véleményem az, hogy igen, bizonyára rá lehet húzni a folyamatos kaloriaszámolásra, hogy “étkezési zavar”, ahogy pl alkoholizmus, ha minden este iszol egy fröccsöt, de amíg a normál “működésedet” nem zavarja, addig együtt lehet élni vele. Jelenleg én is számolom a kalóriákat, applikacioval. Napi 10 percnél többet nem vesz el az életemből és nekem segít pl abban, hogy figyeljék az étkezésem

mennyiségére és minőségére. Amikor “jól állok”, akkor nyugodt szívvel eszem egy csokit vagy hasonlót.

Ráadásul, vannak olyan emberek, akik egészségügyi okokból kell, hogy figyeljenek a kajára (pl IR miatt). Hanők együtt tudnak ezzel élni, teljes életet tudnak élni, akkor mi ebben a nagy tragédia?

tegnapelőtt 10:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem az vagyok, én először kérdezek erről. :)

Igazából az nyomaszt ebben amit a 8-as válaszoló írt, hogy gyakorlatilag így nem lehet megenni lelkiismeretfurdallás nélkül egy szelet sütit... Vagy hát lehet valakinek meg pont ez segít, de nekem nem.

Na de mindegy is, én a tegnapi nappal befejeztem a számolást, furcsa még, meg persze így fejben adogatom össze, de majd meglátjuk mi lesz. :)

tegnapelőtt 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:

#12 Nem, nem menne. A kontroll nekem nagyon fontos. Ha kiengedem a gyeplőt, elszaladnak a lovak. Sokszor volt már ez baj.

#11.

tegnapelőtt 18:37
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Az szomorú. :( De ha tényleg ez van, akkor érthető hogy számolsz, akkor neked kell is. Én azért bízom benne hogy nekem menni fog. :)

tegnapelőtt 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!