Most aztán mitévő legyek? Kérlek olvasd el!
Stressz miatt híztam 10-12 kilót ( az idegességemet evéssel vezettem le,sok evéssel...:( ) Most nekiálltam fogyókúrázni,de valahogy nem állok készen rá,4 nap után feladom,ettől mégjobban bestresszelek hogy "á mi a francér csinálod úgyse fogsz lefogyni!" :( És ezért megint evéssel vezetem le. úgy fáj hogy körülöttem mindenki vékony és szép én meg annyit tettem ezér hogy lefogyjak és erre tessék..majdnem minden nap sírok,mások meg egész nap esznek(fél évvel ezelőtt volt egy 22 kilós fogyásom 72-ről 50-re és 160-161 cm magas vagyok) Szinte ki sem tudtam élvezni hogy vékony vagyok,szép bármit felvehetek és van önbizalmam...most megint ott tartok hogy nullának érzem magam,L-XL es pólókat hordok hogy takargatni tudjam..(S-es körül volt a méretem) Nagyon szeretnék visszafogyni,sportolni de nincs elég akaraterőm,valami mindig visszahúz..elegem van ebből.Minden napom nagyon rossz emiatt..Van valami ötlet hogy hogyan szerezzek motivációt? Régebben még akkoris lementem edzeni ha a hátam közepére nem kívántam,és inkább a temetésemre mentem volna,de akkor ott volt az hogy "jó most az alakom nehogy inkább megcsinálom,túlleszek rajta,ahoz túl sokat szenvedtem vele) Valakivel volt már ilyen? Mit tehetnék?:(
16/Lány
Tegnapelőtt, 12.38as vagyok: örülök hogy segíthettem, persze hogy menni fog. :) Mint mondtam, egyszer megcsináltad, és tudod, hogy hogyan kell elindulni, meg milyen nehéz az elindulás.
De tudod, mi a helyes, miket kell enned, nem kell utánanézni bizonyos dolgoknak, mert már a tudás birtokában vagy. :)
Puszillak, és hajrá csajszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!